BEVESTIG BUIZEN SNEL EN PROFESSIONEEL

Door JMV
13 december 2021
JMV

Met de introductie van de koppelbare KPO Pro wordt montage een stuk makkelijker.

Universele bevestiging

De JMV KPO Pro is een opendrukzadel voor toepassingen voor zowel gladde- als flexbuizen en PVC- en koperleidingen. De twee nokjes aan de binnenzijde van het zadel zijn speciaal voor de toepassing van de flexbuis. Deze wordt door de nokjes gefixeerd. Het nieuwe opendrukzadel kan bevestigd worden op een houten ondergrond middels een zelfborende schroef of op beton door middel van een kunststof plug en schroef.

Koppelbaar

De KPO Pro kan aangeschoven of geklikt worden op vele andere in de markt vergeijkbare opendrukzadels, waardoor een strakke montage mogelijk wordt. Hierbij speelt de diameter van de KPO Pro geen rol: 16 mm en 19 mm kunnen moeiteloos aan elkaar gekoppeld worden.

Uitstekende klemkracht

Door de uitstekende klemkracht blijft de buis ook naar verloop van tijd stevig vastzitten en door de nokjes aan de binnenzijde zal een flexbuis ook niet los schieten bij dradentrekken. De KPO Pro is geschikt voor bevestigingsmateriaal met een diameter van 5 mm.

Montagevriendelijk

De hartafstand van de KPO Pro is gelijk aan de meest gangbare aansluitingen van meterkasten, zoals ABB (HAF) en Attema (BK lasdoos) en kan daardoor gemakkelijk bevestigd worden. Het product is vrij van polypropyleen, hallogeen en siliconen. Ook is de KPO Pro verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Ontdek Hemmink Buizen bevestiging