ATAG PRODUCTEN & ISDE

Door ATAG
17 mei 2023
ATAG

Ben je bezig met een verduurzaming? Grote kans dat jouw klant recht heeft op de Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE-subsidie). Ontdek het grote aanbod ATAG producten dat in aanmerking komt voor de ISDE-subsidie.

Het duurzame ATAG assortiment in wit

Laat de overheid meebetalen aan jouw offerte

Door de energiezuinige en efficiënte werking van de ATAG Energion warmtepompen en warmtepompboilers komen deze allemaal in aanmerking voor ISDE-subsidie. Ook de hybride warmtepompen die perfect geschikt zijn voor verduurzaming van een bestaande woning. 

Daarnaast heeft de Energion M hybride warmtepomp een zeer compacte binnenunit, met zijn formaat van een schoenendoos passend in iedere stookruimte. De subsidie voor een ATAG Energion hybride warmtepomp kan oplopen tot €3.600,-.

Een andere oplossing om te verduurzamen is een warmtepompboiler, deze verwarmt het tapwater met behulp van een warmtepomp. Hierdoor is deze tot wel 80% energiezuiniger dan een ‘normale’ elektrische boiler.

Het ATAG assortiment bevat 3 warmtepompboilers, variërend in capaciteit van 100L tot 250L. Ook deze komen in aanmerking voor ISDE-subsidie, oplopend tot wel €725.

Tip: De subsidie op een warmtepomp en warmtepompboiler zijn te combineren. Hiermee kan het totale voordeel oplopen tot wel €4.325,-

Aanvraag uitbesteden

Sinds kort biedt ATAG de mogelijkheid de subsidieaanvraag voor jouw klant nog makkelijker te maken. Met ATAG Comfortsubsidie wordt de aanvraag voor jouw klant compleet uit handen genomen. Hierdoor heeft je klant geen omkijken meer naar de aanvraag en is de kans op een geaccepteerde aanvraag hoger.

Meer weten over ATAG Comfortsubsidie? Lees hier meer.

Ontdek ATAG assortiment