AQUABERG LANCEERT: NIEUWE KEUKENGOTEN VOOR DE HORECA

Door Aquaberg
24 februari 2022
author-image

Deze Aquaberg Business Line Compact keukengoten kunnen worden toegepast in een fast food keuken, supermarkt, slagerij, snackbar of ander horeca bedrijf. Deze betaalbare en flexibele keukengoten staan garant voor veel installatiegemak.

Altijd een passende oplossing

Aquaberg komt met een nieuwe lijn keukengoten voor de professionele markt. De Business Line Compact serie. Variërend in afmeting van 200x200 tot 500x1000 mm is er altijd een passende oplossing, en zijn bij Aquaberg uit voorraad leverbaar. Een uitneembaar gecombineerd vuilopvang – sifon maakt reiniging eenvoudig. De keukengoten zijn voorzien van een antislip maasrooster welke bijdraagt aan een veilige werkomgeving en waar zonder problemen een emmer met water of schoonmaakmachine op geloosd kan worden. De belasting bedraagt 1500 kg.

Installatiegemak zoals u van Aquaberg gewend bent

De Business Line Compact keukengoten zijn eenvoudig te installeren. De uitlaat is 360° draaibaar en de keukengoot is in hoogte verstelbaar. Daarnaast is het mogelijk om de keukengoot als onder- of zijuitlaat te gebruiken. De uitlaat is ook nog eens flexibel door diverse afmetingen: ø75mm, ø100mm en ø110mm.

Eenmaal geïnstalleerd is het eenvoudig om de keukengoot schoon te maken. Alle onderdelen zoals het filter en de reukafsluiter zijn gemakkelijk te verwijderen, schoon te maken en terug te plaatsen.

De voordelen voor u op een rij

Een betaalbare, flexibele oplossing voor waterafvoer in uiteenlopende horeca bedrijven. Installeren is eenvoudig door diverse handige innovaties zoals verstelbaarheid, draaibaarheid en diverse afvoer diameters. Een kwalitatief zeer hoogwaardig product dat door slimme innovaties betaalbaar en toegankelijk is geworden voor vele toepassingen. De Business Line Compact serie is geschikt voor diverse vloeren zoals: beton, tegel, Wala, epoxy en PU.

aquaberg keukengoten horeca

Ontdek Aquaberg keukengoten voor de horeca