OPROEPSET MINDERVALIDENTOILET: VERPLICHT IN ELK OPENBAAR GEBOUW

Door ABB
14 mei 2023
ABB

Vallen, struikelen, uitglijden: een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker voor mindervaliden. Om snel hulp in te kunnen roepen is er een oproepset voor een mindervalidentoilet.

Oproepset Mindervalidentoilet van ABB groen rood

Veilig gebouw

Een veilig gebouw is méér dan duidelijke bewegwijzering, goede noodverlichting en ruimtes waar het risico op vallen en struikelen tot een minimum worden beperkt. In een veilig gebouw kunnen mensen hulp inroepen op een moment dat dat nodig is. Busch-Jaeger heeft daarvoor producten in het assortiment, zoals een oproepset voor een mindervalidentoilet.

Oproepsysteem

De set is bedoeld voor het opbouwen van een noodoproepsysteem in mindervalidentoiletten. Door aan het touw te trekken, gaat er een melding naar een centraal punt in een gebouw, zoals de receptie, zodat hulp snel ter plaatse is.

Water-/lekkagemelding

Elke set bevat elk van deze sokkels: netvoedingssokkel 1518 U (1), bewakingssokkel (alarmgever) 1515 U-12 (2), signaal-/afsteltoetssokkel (resetimpulsdrukker) 1520/1 UK (3), impulsdrukker/impulstrekkersokkel (alarmcontact) 1520/1 UKZ(-500) (5). Optionele uitbreidingen met extra impulsdrukker/impulstrekkersokkel (alarmcontact) 1520/1 UKZ(-500 (4) en bewakingssokkel (alarmgever) 1515 U-12 (2) met signaal-/afsteltoetssokkel (resetimpulsdrukker) 1520/1 UK (3). A = aparte inbouwdoos. De sets worden compleet met centraalplaten geleverd, maar zonder katrolset (1519-500).

Ontdek ABB Infoline Basisunit