Philips_verledden-led

OPTIE 2: RENOVEREN MET LED

Wist u dat de productie en import van compact fluorescentielampen (CFL-ni) en fluorescentielampen (T5 en T8) nu echt gestopt zijn? Nú is het moment om over te stappen op LED. Overweegt u om uw bestaande armatuur te vervangen door een nieuw LED-armatuur? Dit kan in de meeste gevallen aanzienlijke energiebesparingen opleveren. Bovendien zijn de lichtprestaties vaak superieur, aangezien de optiek van het armatuur specifiek is afgestemd op de geïntegreerde lichtbron in het armatuur. Maak gebruik van deze gelegenheid om uw verlichting te optimaliseren en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Twijfel tussen retrofit of renovatie?

Om u zo goed mogelijk te helpen bij het maken van de juiste keuze, hebben wij een aantal scenario’s opgesteld. Beantwoord u het scenario met drie lampen, dan betekent dit dat dat de beste oplossing is voor uw situatie. Staat uw scenario er niet tussen? Neem dan contact op met een van onze lichtadviseurs.

Komt uit dit tabel naar voren dat ‘Retrofit met LED’ toch een betere optie voor u is? Klik hier.

PH_switch-naar-led

 

 

Wat is de beste keuze voor een nieuw Philips LED-armatuur?

Wanneer u wilt overstappen op een nieuw LED-armatuur hebben Technische Unie en Signify drie alternatieven te bieden. Afhankelijk wat de wensen en behoeftes zijn kunt u kiezen uit: Ledinaire, CoreLine of Slimme Verlichting

Goed: Ledinaire

philips

Als u op zoek bent naar betaalbare en betrouwbare LED-armaturen, kies dan voor Ledinaire.

Beter: CoreLine

philips

Vindt u innovatie belangrijk en moet het eenvoudig te installeren zijn? Kies dan voor CoreLine.

Best: Slimme verlichting

philips

Stap over op Slimme verlichting als u klaar wilt zijn voor een duurzame toekomst en het meest wil halen uit energie-efficiëntie.