Busch-Jaeger – Een slim huis maakt je leven leuker

Als onderdeel van ABB levert Busch-Jaeger slimme installatie-oplossingen die het wonen, werken en leven comfortabeler, veiliger en energie-efficiënter maken. Van de vertrouwde schakelaars tot complete deurcommunicatiesystemen en geavanceerde producten voor Smarter Homes en Buildings. Gericht op uiteenlopende segmenten, situaties, gebruikers en behoeften. Geproduceerd met oog voor details volgens de hoogste veiligheidsnormen. Met tal van extra tools en services bovendien om configuratie en installatie te vereenvoudigen, alsook een eigen community en een partnerprogramma. Bekijk hier het assortiment:

Lichtschakelaars

Lichtschakelaars

Schakelaars maken meer dan ooit deel uit van het interieur en de diverse series in tal van uitvoeringen, materialen en kleuren bieden voor elk wat wils.

De schakelaar-programma’s future® linear, Busch-axcent® en Busch-balance® SI zijn voorzien van het duurzaamheids-certificaat ‘Cradle to Cradle Certified™

Wandcontactdozen

Wandcontactdozen

De Busch-Jaeger-contactdozen leveren naast gewoon veilige stroom ook andere functionaliteiten. Zo zijn er dubbele uitvoeringen, contactdozen met usb-aansluiting, de Busch-servicewandcontactdoos® voor mensen die kampen met spierklachten, aardlekschakelaars, overspannings beveiliging en nog veel meer.
 

Huisbesturing

Smart Room oplossingen 

Busch-free@home® flex is de eerste stap op weg naar huisbesturing. Met de inbouwsokkels transformeer je een gewone schakelaar of wandcontactdoos in een slimme sensor. De sensor kun je via bluetooth met je smartphone of tablet besturen. Zo creëer je gemakkelijk een Smart Room met bijvoorbeeld op afstand bedienbare verlichting of zonwering.

smartIP

Deurcommunicatie

ABB-Welcome en Busch-Welcome® IP zijn intelligente deurcommunicatie systemen voor woningen, appartementen of bedrijven, die stand-alone of als onderdeel van Busch-free@home® fungeren. Met smartIP kun je deurcommunicatie bovendien integreren met Busch-AccessControl-toegangscontrole en Busch-VideoControl. Alle functies binnen handbereik, zelfs op afstand.

Smart Home oplossingen

Smart Home oplossingen 

Busch-free@home® verandert huizen in intelligente woningen. Functies als zonwering, licht, klimaat en huishoudelijke apparatuur zijn eenvoudig te bedienen; zelfs op afstand of met de stem. Voor extra comfort, een veilig gevoel en meer energiebesparing. Lees meer over verschil tussen Busch-flexTronics en Busch-free@home-flex.
 

Gebouw

KNX-gebouwautomatisering 

Met ABB i-bus® KNX kun je intelligente sturing realiseren voor alle aangesloten apparatuur zoals HVAC, zonwering, verlichting, sensoren en meer. ABB i-bus® KNX is de standaard voor geavanceerde gebouwautomatisering. ABB produceert uiteenlopende KNX-componenten. KNX is een wereldwijd gebruikt open protocol.