Busch-Jaeger – Een slim huis maakt je leven leuker

Als onderdeel van ABB levert Busch-Jaeger slimme installatie-oplossingen die het wonen, werken en leven comfortabeler, veiliger en energie-efficiënter maken. Van de vertrouwde schakelaars tot complete deurcommunicatiesystemen en geavanceerde producten voor Smarter Homes en Buildings. Gericht op uiteenlopende segmenten, situaties, gebruikers en behoeften. Geproduceerd met oog voor details volgens de hoogste veiligheidsnormen. Met tal van extra tools en services bovendien om configuratie en installatie te vereenvoudigen, alsook een eigen community en een partnerprogramma. Bekijk hier het assortiment:

Lichtschakelaars

Schakelaars maken meer dan ooit deel uit van een interieur en de 15 series in tal van uitvoeringen, materialen en kleuren bieden voor elk wat wils. Ontdek bijvoorbeeld de stijlvolle carat®, de eigentijdse Busch-axcent® of de slimme comfortschakelaar.

Wandcontactdozen

De Busch-Jaeger-contactdozen leveren naast gewoon veilige stroom ook andere functionaliteiten. Zo zijn er dubbele uitvoeringen, contactdozen met usb-aansluiting, oriëntatieverlichting, aardlekschakelaar, overspanningsbeveiliging en nog veel meer.

 

Huisbesturing

Busch-free@home® verandert huizen in intelligente woningen. Functies als zonwering, licht, airco en huishoudelijke apparatuur zijn eenvoudig te bedienen; zelfs op afstand of met de stem. Voor extra comfort, een veilig gevoel en meer energiebesparing.

Deurcommunicatie

ABB-Welcome en Busch-Welcome® IP: intelligente deurcommunicatiesystemen die stand-alone of als onderdeel van bijvoorbeeld Busch-free@home® kunnen worden geïnstalleerd. Voor woningen en complete appartementencomplexen.

 

smartIP

Maak gebouwen slimmer met smartIP, dat Busch-Welcome®-IP-deurcommunicatie, Busch-AccessControl-toegangscontrole en Busch-VideoControl slim samenbrengt in één netwerk. Daarmee zijn alle functies binnen handbereik, zelfs op afstand.

Multimedia

Busch-AudioWorld® brengt geluid in elke ruimte in huis. Van een FM-radio en een bluetooth-ontvanger ineen tot de nieuwe Busch-Radio DAB+. Hiermee beleven bewoners digitale radio als nooit tevoren en dat in haarscherpe geluidskwaliteit en zonder ruis.