LAAD JE OP VOOR EEN BETERE TOEKOMST MET VARTA

Door VARTA
15 mei 2023
author-image

Wie op lange termijn geld wil besparen en tegelijkertijd het milieu wil beschermen, vervangt geleidelijk alkalinebatterijen door oplaadbare NiMH-batterijen. Honderden laadcycli, snellaadvermogen en, in tegenstelling tot vroeger, geringe zelfontlading maken oplaadbare batterijen geschikt voor vrijwel elke toepassing.

VARTA oplaadbare batterijen

VARTA oplaadbare batterijen

Oplaadbare batterijen zijn de beste voeding voor een breed scala aan toepassingen. VARTA biedt het breedste assortiment NiMH-batterijen op de markt. De beste batterijprestaties gecombineerd met een betrouwbare en innovatieve technologie maken VARTA oplaadbare batterijen de beste keuze voor consumenten en professionals, waardoor ze kunnen bijdragen aan de bescherming van ons milieu en onze toekomst.

VARTA Recharge Accu Power is de krachtigste productlijn die oplaadbare batterijen van hoge kwaliteit biedt met uitstekende prestaties, verkrijgbaar in de meest gevraagde batterijformaten AAA, AA, C, D en 9 V en is verkrijgbaar in tien verschillende capaciteiten. De ‘ready to use’ technologie en zeer lage zelfontlading maken de Recharge Accu Power-reeks de perfecte keuze voor elk apparaat.

Features

  • Oplaadbare NiMH-batterijen met ‘ready to use’-technologie voor direct gebruik, direct uit de verpakking.
  • Meest geschikt en perfect voor gebruik in standaard en slimme apparaten voor dagelijks gebruik, zoals draadloze muizen, toetsenborden, led-zaklampen, speelgoed, gamecontrollers en meer.
  • VARTA Recharge Accu Power batterijen zijn honderden keren oplaadbaar zonder geheugeneffect.
  • Compatibel met alle gangbare NiMH-opladers.

Verpakking

De verpakkingen van AA en AAA zijn gemaakt van honderd procent recyclebaar karton, wat 94 ton plastic per jaar bespaart bij de productie. Daarnaast hebben deze kartonnen blisters een slim openingsmechanisme dat na het verwijderen van een batterij weer kan worden gesloten, zodat de batterijen niet per ongeluk uit de verpakking loskomen.

Do’s

  • Plaats de batterijen op de juiste manier, volg de symbolen die de juiste manier aangeven om de positieve en negatieve uiteinden van de batterijen te plaatsen.
  • Verwijder lege batterijen onmiddellijk van uw apparaat en gooi het op de juiste manier weg.
  • Bewaar de batterijen op een droge, koele plaats bij normale kamertemperatuur.

Don’ts

  • Draag geen losse batterijen in een zak of handtas met metalen voorwerpen zoals munten, paperclips etc.  Dit kan kortsluiting in de batterij veroorzaken, wat kan leiden tot oververhitting. 
  • Mix geen oude en nieuwe batterijen door elkaar of verschillende soorten en merken batterijen. Dit kan lekkage of scheuren veroorzaken. 

Ontdek VARTA oplaadbare batterijen