BESPAAR RUIMTE MET SIEMENS HYBRIDE MOTORSTARTER 3RM1

Door Siemens
6 mei 2023
author-image

U kunt tot 75% ruimte besparen in uw besturingskast met behulp van de SIRIUS 3RM1 motorstarter. Met een breedte van slechts 22,5 mm start en beschermt hij motoren tot een vermogen van 3 kW. 

Energie-efficiënte schakeltechnologie

Siemens 3RM1 starterkit

Met de motorstarters in de Sirius productfamilie biedt Siemens een energie-efficiënte schakeltechnologie die bijdraagt tot een lager verbruik van de installatie en tegelijkertijd het rendement verhoogt. De hybride motorstarters in de Sirius-serie combineren relais- en halfgeleidertechnologie, waardoor ze zeer zuinig zijn.

U kunt tot 75% ruimte besparen in uw besturingskast met behulp van de SIRIUS 3RM1 motorstarter. Met een breedte van slechts 22,5 mm start en beschermt hij motoren tot een vermogen van 3 kW. Er is een direct- en omkeerstarter verkrijgbaar, zowel in standaard als failsafe tm SIL3 /PLe. Daarnaast is de motorstarter gecertificeerd voor IEC, CCC en UL.

Compact

De motorstarter combineert verschillende functies zoals: direct-on-line en omkeerstart, safety en overbelastingsbeveiliging in één module. Daarnaast kan, in groepsconfiguratie, een kortsluitbeveiliging tot 55 kA worden bereikt met slechts één motorbeveiligingsschakelaar.

Economisch

De hybride schakeltechniek maakt gebruik van onderhoudsvrije halfgeleiders voor het in- en uitschakelen van de motor, eenmaal in bedrijf nemen de energiezuinige mechanische relaiscontacten de belasting over. Deze unieke technologie geeft de starters een 30x langere levensduur en een hogere energie-efficiëntie.

Starterkit SIRIUS 3RM1 motorstarter beschikbaar

Siemens 3RM1 motorstarter grijs geel

De multifunctionele SIRIUS 3RM1 motorstarter bespaart ruimte in uw besturingskast en is zeer gebruiksvriendelijk. Ontdek zelf hoe eenvoudig het is om met de motorstarters aan de slag te gaan. Bestel onze starter kit (3RA9012-3RM01) en bespaar meer dan 30%! U krijgt een omkeerstarter van 0,55 - 3 kW en alle mogelijke accessoires zodat u de functionaliteiten zelf kunt testen.

Configureren

Ons transparante productportfolio en de online configurator maakt het een fluitje van een cent om de motorstarters met toebehoren te kiezen die u nodig heeft – in slechts vier stappen www.siemens.com/3rm1/configurator.

Ontdek SIRIUS 3RM1