NIEUW BIJ RITTAL COMPLEET DIRECT ASSORTIMENT VAN VOORGEMONTEERDE VX IT RACKS

Door Rittal
7 mei 2023
author-image

Rittal biedt onder de naam Compleet Direct een assortiment van voorgemonteerde VX IT racks. 18 configuraties zijn met een paar muisklikken te bestellen.

Nieuw en vertrouwd

Compleet Direct borduurt voor op het succes van Fast&Easy. Ook hierbij ging het om VX IT racks in de meest gevraagde configuraties. Bij Fast&Easy hoorde een snelkeuzekaart waarop het PDU assortiment staat. De snelkeuzekaart voor Compleet Direct komt daarom vertrouwd over. Toch zijn er verschillen, want het aanbod is verruimd en hierdoor is ook een aantal artikelnummers gewijzigd.

Een van de aanpassingen van het aanbod is de nieuwe energiebesparende ventilatorunit voor de racks. Deze toerentalgeregelde unit zorgt in het Compleet Direct VX IT rack voor optimale luchtstroming op basis van de gemeten temperatuur. Gaat de temperatuur in het rack omhoog dan toeren de fans automatisch mee. De unit is voorzien van een C14 stekker.

Op de nieuwe snelkeuzekaart staan nu in totaal 32 basic en intelligente PDU configuraties. Een moderne Rittal PDU voorziet in meer dan alleen de energievoorziening voor de hardware in een rack. Het bijhouden van het verbruik per fase of outlet wordt steeds belangrijker. 

In combinatie met sensoren kan een PDU ook vocht, temperatuur, pogingen tot inbraak en vandalisme registeren en direct door geven via SNMP. 

Snel leverbaar

Voorgeconfigureerde racksystemen zijn snel leverbaar. Binnen 24 uur na bestelling is de regel. Daarbij zijn deze complete oplossingen uit het programma scherp geprijsd. 

Het programma omvat systemen van 42HE en 47HE in 800, 1000 en 1200mm diep. Verder zijn standaard in diepte verstelbare 19 inch profielen met HE codering, een open bodem en afneembare dakplaat. Kabelinvoer gaat via de zijkant in de diepte en er is ruimte voor ventilatoreenheden. Meegeleverd worden naast het standaard bevestigingsmateriaal, een standaard aardpunt, en buitenkoppeling.

Rittal speelt in op de toenemende vraag naar extra service en afwijkende uitvoeringen van populaire VX IT racks. Voor dat laatste is er ook een tweede snelkeuzekaart met HB36 aanbod beschikbaar. Die kaart is online beschikbaar.

Extra service

Rittal kan het Compleet Direct assortiment in overleg met de klant plaatsen, stellen en koppelen op locatie. Dat geldt evenzo voor verhuizen en repareren. Voor klantspecifieke wensen, waaronder modificeren, kan een beroep worden gedaan op het Mod center in Nederland.

Eenvoud

Op de seperate snelkeuzekaart die online beschikbaar is, staat zowel het voorgemonteerde VX IT rack als moderne PDU aanbod weergegeven. Selecteren en bestellen van een complete keuze is hiermee eenvoudiger dan ooit. Rittal zorgt vervolgens voor een snelle levering.

Ontdek Rittal