MENUKAART ENERGIEBESPARING: KANSEN VOOR DE INDUSTRIE

Technische Unie
14 mei 2021
author-image

Wilt u energie besparen door efficiënte toepassing van aandrijfsystemen? Om zo de CO2-reductie van uw bedrijf te verminderen en energiekosten uit te verminderen? Samen met LIKE energy en ABB geeft Technische Unie inzage in de (grootste) verbeterpunten voor uw elektrische aandrijfsystemen. Hiervoor is een overzichtelijke menukaart opgesteld.

In de menukaart vindt u alle mogelijkheden die LIKE energy u biedt, van een presentatie of training tot een quick-scan en een complete rapportage over uw energieverbruik en -besparingsmogelijkheden. 

Ook de prijzen per onderdeel staan in de overzichtelijke menukaart energiebesparing vermeld. (Zie ook de voorwaarden.) Wilt u meer weten? Neem contact op met uw industrievertegenwoordiger van Technische Unie of neem rechtstreeks contact op met LIKE energy. 

Verminder uw elektriciteitsverbruik met 15%

Het verbruiksaandeel van de energie-as Pompen > Perslucht > Stoom > Motoren kan oplopen tot twee derde deel van uw elektraverbruik. Inzicht in besparingsmogelijkheden levert u dus grip op uw grootverbruikers van energie. Projecten laten zien dat het besparingspercentage in de industrie kan oplopen tot ruim 15% van uw elektriciteitskosten.

Menukaart energiebesparing

Samen met LIKE energy en ABB heeft Technische Unie een concreet aanbod opgesteld voor bedrijven in de industrie. In een menukaart vindt u alle opties, van een quick-scan tot een uitgebreide ISO 500002-audit voor elektrische aandrijfsystemen. En van een e-monitoring advies of een presentatie over energiewetgeving en kansen voor de industrie, tot een energiebesparingsplan.

Zo helpen we u  inzichtelijk te maken waar kostenefficiënt energiewinst te halen valt en wordt input geleverd voor uw CO2-reductieplan. 

Onafhankelijk advies

LIKE energy is een onafhankelijk energieadviesbureau. Hun dienstverlening vindt u in een overzichtelijke menukaart. Zo helpen we u snel een volgende stap te zetten richting energiebesparing. Wilt u meer weten over een van de items op de menukaart? Of direct aan de slag gaan met energiebesparing? Laat uw gegevens achter en onze vertegenwoordiger neemt contact op, om de mogelijkheden te bespreken. 

Voordelen menukaart energiebesparing

  • Onafhankelijk energiebesparingsadvies door een betrouwbaar bureau
  • Schaalbare dienstverlening, van een presentatie of quick-scan tot uitgebreide ISO-rapportages en energiebesparingsplannen
  • Heldere prijsstelling: u weet vooraf wat u krijgt
  • Advisering op basis van actuele kennis van de markt
  • Snelle besparingsmogelijkheden in kaart gebracht
  • Na afloop staat het u vrij om verder advies op te vragen bij LIKE energy over subsidies
  • Technische Unie heeft alle producten in huis om de advisering in de praktijk te brengen

Vraag een onafhankelijke energiebesparings scan aan

Wilt u een energiebesparingsscan door LIKE energy aanvragen? Bekijk de mogelijkheden op de menukaart energiebeparing of vraag een scan aan via de industrievertegenwoordiger van Technische Unie.

Meer over energiebesparen

Energiebesparing is een centraal thema binnen de industrie. Meld u in juni en juli 2021 aan voor BesparingsBoost-webinars van  SMC, ABB, LIKE energy, Grundfos en Technische Unie. Ontdek  verbeterpunten voor energiebesparing met onze overzichtelijke menukaart. Of volg de training ISO 50001: energiemanagement in de praktijk bij TU Campus.