SCHNEIDER ELECTRIC INTRODUCEERT EEN NIEUWE GENERATIE MOTOR STARTERS

Door Schneider Electric
18 augustus 2021
author-image

Schneider Electric introduceert een nieuwe generatie motor starters: TeSys Deca. Deze serie biedt biedt industriële gebruikers een duurzamere, robuustere en gebruikersvriendelijkere oplossing met een reeks nieuwe technische eigenschappen.

TeSys motor starters: een eeuw aan innovatie

Al bijna 100 jaar biedt Schneider Electric de meest robuuste en innovatieve producten op het gebied van motorbesturing en beveiliging. Met TeSys Deca introduceert Schneider Electric deze herfst een nieuwe generatie motorstarters door de huidige TeSys GV en TeSys D serie te vernieuwen. De referentienummers van deze serie blijven gelijk, zodat de impact minimaal blijft.

Download PDF: Schneider Electric introduceert uniforme kleurstelling voor TeSys producten

Nieuwe functies en verbeterde technische eigenschappen

De naam van de nieuwe TeSys Deca-serie is afgeleid van de bestaande TeSys D contactoren en biedt een scala aan nieuwe functies en verbeterde technische eigenschappen:

  • Aanvullende certificatie: TeSys Deca contactoren hebben een certificering voor hittebestendigheid. Ze voldoen aan de EN60335-1-norm voor elektro-huishoudelijke toepassingen, die ook steeds meer gevraagd wordt in de HVAC-industrie.
  • Betrouwbare en snelle installatie: de nieuwe contactoren zijn betrouwbaar en snel te installeren dankzij de gepatenteerde EverLink-aansluitingen (≥ 40A) en de introductie van multistandaard schroeven (≤ 38A). Deze nieuwe multistandaard schroeven zijn compatibel met alle schroevendraaiers, inclusief Philips en Pozidriv.
  • Hoge contact betrouwbaarheid: de TeSys Deca-serie biedt met een 1mA schakeling een hoge-contact betrouwbaarheid voor alle mogelijke toepassingen.
  • ·24/7 toegang tot documentatie: Door middel van de QR-code op het product heeft u op elk gewenst moment toegang tot productinformatie, handleidingen en video’s.
  • Duurzamere verpakking: Met de komst van TeSys Deca introduceren we een duurzamere verpakking gemaakt van recyclede karton en zonder plastic opvulmateriaal.
  • Verbeterde robuustheid: De GV2 en GV3 motorbeveiliging krijgen een verbeterde type 2 coördinatie tabel (lcu=100kA bij 400V) en een verbeterde, meer robuuste draaibediening.

Een motor starter voor elke applicatie

Met TeSys Deca introduceert Schneider Electric een generatie motorstarters te gebruiken van eenvoudige elektrische toepassingen tot de zwaarste industriële applicaties. TeSys Deca dekt alle belangrijke motorvermogens, van 3.7 kW tot 75 kW, en biedt oplossingen tussen het TeSys Micra aanbod, dat vermogens lager dan 3 kW dekt, en het nieuwe TeSys Giga aanbod, dat vermogen boven de 75 kW dekt. 
Bekijk de video voor een overzicht van de nieuwe innovaties binnen het vernieuwde TeSys portfolio.

Ontdek Schneider Electric Motor Starters