VERKLEIN UW WATERVOETAFDRUK EN BESPAAR GELD

Door Grundfos
29 december 2020
Grundfos

Hergebruik van het water in uw industriële toepassing verkleint niet alleen uw watervoetafdruk, het levert ook een enorme bijdrage aan het bestrijden van waterschaarste en de stijgende lozingskosten van schoon water en afvalwater. Intelligente oplossingen kunnen u snel rendement opleveren met lagere investeringen in waterhergebruik, waardoor water, energie en uiteindelijk geld wordt bespaard.

Zuiver en recycle afvalwater

Hergebruik van water in de industrie gaat over het zuiveren en recyclen van afvalwater van het ene industriële proces, zodat het in een ander kan worden gebruikt. De redenen om een systeem voor hergebruik van water te implementeren zijn divers, maar het wordt steeds populairder vanwege de mogelijkheid om water te besparen, kosten te verlagen en fabrikanten te helpen te voldoen aan de veeleisende regelgeving voor het lozen van afvalwater.

Direct bestellen

Meer over energiebesparen

Energiebesparing is een centraal thema binnen de industrie. Meld u in juni en juli 2021 aan voor BesparingsBoost-webinars van  SMC, ABB, LIKE energy, Grundfos en Technische Unie. Ontdek  verbeterpunten voor energiebesparing met onze overzichtelijke menukaart. Of volg de training ISO 50001: energiemanagement in de praktijk bij TU Campus.