FLEXELLENT IS EXCELLENT

Door Jobarco
27 september 2021
author-image

De Jobarco FLEXELLENT en Highflex PRO kabelseries zijn zeer flexibel, hebben een groot temperatuurbereik, zijn bestendig tegen hoge chemische middelen en toepasbaar in kabelrupssystemen. Perfect voor de food & beverage.

Jobarco beschikt over de nieuwe generatie FLEXELLENT en Highflex PRO kabelseries die uitermate geschikt zijn voor de food & beverage industrie. In deze industrie gelden strikte hygiëne-eisen en is het van belang dat machines en installaties structureel worden gereinigd en gedesinfecteerd met agressieve middelen. Daarnaast zijn beide series ECOLAB getest en gecertificeerd.

De FLEXELLENT serie bestaat uit de SAN  / SAN-C, SAN-F en SAN-JB en de Highflex PRO bestaat uit het type PRO CC 2D en PRO CY 2D. Beide series zijn zeer flexibel (klasse 6), halogeenvrij, kerf en slijtvast en hebben een groot temperatuurbereik van -50ºC tot +110ºC, voor 3000 uur zelfs tot 125ºC. Dankzij de goede bestendigheid tegen weersinvloeden zijn deze kabels geschikt voor buitengebruik.

De PRO serie is daarentegen speciaal geschikt voor gebruik in kabelrupssystemen. Door een uitgekiende opbouw is deze nieuwe generatie Highflex uitstekend toepasbaar in continu bewegende applicaties. De geringe buigradius maakt toepassing in kleine ruimten mogelijk.

Deze kabels zijn ook geschikt om te spiraliseren.

Ontdek Jobarco Flexellent