DIGITALE OPLOSSINGEN VOOR EEN VEILIGE, INTELLIGENTE EN DUURZAME ELEKTRIFICATIE

Door ABB
26 mei 2021
ABB

Met ABB Ability™ oplossingen bent u verzekerd van een veiligere, intelligentere en duurzamere elektrische infrastructuur. De data gestuurde inzichten stellen u beter in staat kosten te verlagen en comfort en efficiëntie te verhogen.

HUPPE

ABB Ability™ Energy Manager

Energie-efficiëntie is van doorslaggevend belang geworden voor een rendabele bedrijfsvoering. ABB Ability™ Energy Manager biedt real-time inzicht in uw energieverbruik en identificeert waar verbetering mogelijk is. Bovendien is het schaalbaar – van één enkele site tot een meervoudig systeem met honderden gebruikers.

Monitor:
Ontdek de prestaties van uw proces, beheers het elektrisch systeem en verdeel de kosten.

Analyseer:
Plan de automatische gegevensexport, verbeter het gebruik van assets en neem de juiste beslissingen.

Handel:
Stel meldingen in, informeer personeel en implementeer op afstand een effectieve strategie om zo efficiënt mogelijk met energie om te gaan.

Bezoek voor meer informatie de website: https://new.abb.com/benelux/over-ons/businesses/electrification/abb-ability/energy-and-asset-management

Meer over energiebesparen

Energiebesparing is een centraal thema binnen de industrie. Meld u in juni en juli 2021 aan voor BesparingsBoost-webinars van  SMC, ABB, LIKE energy, Grundfos en Technische Unie. Ontdek  verbeterpunten voor energiebesparing met onze overzichtelijke menukaart. Of volg de training ISO 50001: energiemanagement in de praktijk bij TU Campus.