DE NIEUWE RITTAL VX IT FAST & EASY

Door Rittal
13 augustus 2021
Rittal

De keuze bij VX IT racksystemen is door het grote aantal maten en uitvoeringen groot. Veel gevraagde configuraties zijn daarom opgenomen in het VX IT Fase & Easy programma.

VX IT staat voor eenvoudig onderhoud en snelheid

Met de VX IT borduurt Rittal voort op de successen van de TS IT. Het systeem is gebaseerd op het robuuste en torsiebestendige VX 25 frame. Ten opzichte van de voorganger zijn aan de VX IT nog enkele verbeteringen doorgevoerd. Zo is elke serverkast standaard voorzien van deelbare achterdeuren. Hiermee maakt Rittal het eenvoudiger onderhoud aan de hardware en installatie door te voeren. Dat de VX IT niet alleen in datacenters voorkomt, maar ook in reguliere serverruimtes en deel uitmaakt van Edge oplossingen komt mede door dit soort handige, praktische innovaties.

Slimme oplossingen

De innovaties gaan nog verder. De deelbare zijwandpanelen zijn voorzien van eenvoudige scharnieren, Zo zijn de panelen makkelijk te verwijderen. Bij het kabelmanagement en de koeling zijn ook slimme oplossingen toegepast. Het zijn deze oplossingen die er voor zorgen dat Rittal de VX IT een snel systeem noemt. Elke vorm van onderhoud, uitbreiding en aanpassing is eenvoudig en daarmee snel door te voeren.

Veel accessoires

Het aantal leverbare accessoires is aangepast. De keuze leverbare kleuren en afmetingen is groot. Met hoogtes tussen de 15 en 52 HE is er voor elke situatie en omgeving wel een VX IT. Dat geldt ook voor de breedte en diepte. Leverbaar van 600 tot 1200mm diep. Met de vele deuren varianten is elke gewenste oplossing te configureren. Volledig deur of verticaal gedeeld, van zichtdeur, plaatstaal tot volledig geperforeerd. Bij elke variant is wisselen van scharnierzijde of monteren van handgrepen in een handomdraai geregeld. 

Fast & Easy

De keuze bij VX IT racksystemen is door het grote aantal maten, uitvoeringen en het assortiment accessoires groot. Omdat een aantal configuraties vaker wordt gevraagd zijn deze per heden opgenomen in het Fase & Easy programma.

Voorgeconfigureerde racksystemen uit het Fast & Easy programma zijn snel leverbaar. Binnen 24 uur na bestelling is de regel. Daarbij zijn deze complete oplossingen uit het programma scherp geprijsd. Het F&E programma heeft systemen van 42HE en 47HE in 800, 1000 en 1200mm diep. Verder zijn standaard in diepte verstelbare 19 inch profielen met HE codering, een open bodem en afneembare dakplaat. Kabelinvoer gaat via de zijkant in de diepte en er is ruimte voor ventilatoreenheden.

De 18 F&E rackvarianten van de VX IT staan ook overzichtelijk op een snelkeuzekaart gegroepeerd. Aangevuld met de meest noodzakelijke en gevraagde toebehoren als PDU’s en monitoring. Deze snelkeuzekaart is te downloaden via www.rittal.nl. Zo maakt Rittal het nog eenvoudiger om een compleet systeem te bestellen.

How to Video's:
Rittal VX IT: How to video's

Ontdek Rittal VX IT racksystemen