COPPER SB - GEMAKKELIJK EV-LADEN VIA ZONNE-ENERGIE

Door Wallbox
22 november 2021
Wallbox

Wallbox Copper SB is ontwikkeld om een veelzijdig maar elegant ontwerp te bieden voor zowel EV-rijders als commerciële parkeergelegenheden.

De laadpaal garandeert een tevreden klant dankzij de geïntegreerde Type 2 contactdoos, die het opladen van elk elektrisch voertuig op de markt mogelijk maakt. Met Copper SB kunt u kiezen wie toegang krijgt tot de lader met de RFID-kaartlezer, de myWallbox-app of het OCPP-platform naar keuze.

Copper SB is compatibel met Eco-Smart: een intelligentie die van je Wallbox-lader een essentieel onderdeel maakt van elk duurzaam energiesysteem in huis. Met Eco-Smart kunnen gebruikers op de meest efficiënte en duurzame manier opladen met de groene energie, die ter plekke wordt opgewekt door zonnepanelen of windturbines. Met twee modi om uit te kiezen, beslissen gebruikers wanneer ze volledig groen gaan of opladen met een mix van groene en netstroom energie.

Veelzijdigheid in al zijn pracht

1. Gemakkelijk te installeren

Dankzij het clipsysteem en de eenvoudige bediening kunnen meerdere oplaadpunten moeiteloos en snel worden geïnstalleerd. Verbetert de prestaties van alle verbonden voertuigen door het beschikbare vermogen gelijkmatig te verdelen over alle aangesloten oplaadpunten.

2. Compact en bestendig ontwerp

Het fraaie ontwerp heeft een IP54- en IK10-certificering, waardoor het ideaal is voor zowel binnen- als buitenomgevingen.

3. Training & ondersteuning voor installateurs

Onze Walbox Academy voorziet u van alle technische documentatie, installatievideo's en trainingsmaterialen om Copper SB te installeren en Eco-Smart in te schakelen.

Bovendien staat ons klantenserviceteam klaar om u te helpen de beste resultaten voor uw projecten te behalen.

4. Compatibiliteit met OCPP platformen

  • U kunt Copper SB ook aansluiten op elk OCPP oplaadsoftwareplatform, zodat u verbruik en gebruiksgegevens kunt controleren.
  • De toegangsrechten voor uw Copper SB's kunt beheren.
  • De facturering automatiseren voor sporadische en terugkerende bestuurders.

Ontdek Wallbox