DUURZAAM ONDERNEMEN MAKEN WIJ SAMEN MOGELIJK

Door Technische Unie
8 november 2022
Technische Unie

Duurzaam ondernemen: dít is het moment om ermee aan de slag te gaan als u dat al niet deed. Woningen moeten luchtdicht en met duurzame en circulaire materialen worden gebouwd. Fabrieken moeten hun CO2-uitstoot drastisch verminderen. En ook steeds meer consumenten kiezen bewust om hun CO2-voetafdruk te verkleinen met duurzamere verwarmingsoplossingen. Laat u inspireren en doe óók mee. Duurzaam ondernemen mogelijk maken: dit is het moment!

Duurzaam ondernemen: dit is het moment!

Verlaag CO2-uitstoot met smart industry

Welke kansen biedt smart industry om uw CO2-doelen te behalen? Samen met u gaan we op zoek naar de manier waarop de zes pijlers van smart industry hieraan bijdragen.

 

 

Steeds meer circulaire producten

De vraag naar duurzame en circulaire producten neemt sterk toe. Verduurzamen, reduceren van afval en hergebruik van grondstoffen hoort nu eenmaal bij de huidige manier van werken én leven. Gelukkig spelen steeds meer leveranciers hierop in.

Duurzame oplossingen waar je niet meteen aan denkt

Als je denkt aan duurzame technische oplossingen, schieten warmtepompen of zonnepanelen vaak als eerst door je hoofd. Toch zijn er nog veel meer producten waarmee flink op energie wordt bespaard. Welke?