EVO: DE INSTAPREEKS LED PRODUCTEN VAN SYLVANIA

Door Sylvania
14 juni 2022
author-image

De EVO producten van Sylvania zijn geselecteerd op basis van functionaliteit, betrouwbaarheid en energie-efficiëntie. Samen vormen deze producten de instapreeks Sylvania led producten.  De producten zijn extra scherp geprijsd en bovendien hebben de klanten van Technische Unie betere condities op het EVO pakket!

Samengesteld uit uitgebreid productaanbod

De EVO-reeks is samengesteld uit de belangrijkste basisarmaturen en lampen uit het uitgebreide Sylvania productaanbod. Belangrijk zijn uiteraard de LED panelen, maar ook de flexibele Start eco Downlight 5-in-1 armaturen, perfect voor renovatietoepassingen.  Ook de wand-/plafondarmaturen Start eco Surface IP44 Dualtone met handige en eenvoudige kleurtemperatuur keuzeschakelaar of de Start Surface IP66 armaturen met Sensordim en gangfunctie!  Prijsgunstige en kwalitatieve inbouwspots zijn onder andere de Start eco Spot en de stijlvolle Start eco Spot Alu.

Start Waterproof Slim en Resisto en Resisto GRP

In een EVO-reeks kunnen uiteraard de diverse waterdichte armaturen niet ontbreken. De nieuwe Start Waterproof Slim en de topreeks Resisto en Resisto GRP zijn een topkeuze uit het assortiment.  Daarnaast biedt Sylvania ook de Start Waterproof ‘Lege behuizing’ armaturen aan, geschikt voor netspannings ledbuizen naar keuze.  Gebruiksgemak voorop! De Granit highbay armaturen zijn verkrijgbaar in 4 lumenpakketten en bij de stralers zijn de kleine Start Flood Flat met of zonder PIR-sensor een praktische keuze alsook de aluminium Kalani stralers voor het grotere werk.  De EVO-reeks omvat ook nog een aantal decoratieve buitenarmaturen uit de Start eco Surface reeks alsook de Start eco Bollard L-shape bolderarmaturen.

LED lichtbronnen

Een Evo-reeks zou niet compleet zijn zonder LED-lichtbronnen. Hier heeft u de keuze uit de directionele lampen RefLED Superia Retro GU10 niet dimbaar en dimbaar of ook de RefLED Superia Retro MR16.  De niet-directionele lampen worden vertegenwoordigd door de ToLEDo Retro lampen in diverse decoratieve vormen, de ToLEDo Stick en de ToLEDo T8 glazen ledbuizen.

U merkt het, mogelijkheden te over om een doordachte, praktische, installatievriendelijke én prijsgunstige keuze te maken waar u uw voordeel mee doet.