R-SERIE – PERFECT VERBONDEN, OOK MET DE TOEKOMST

Door Steinel
21 september 2021
author-image

Het sensorlampensysteem combineert licht met een eenvoudige installatie en draadloze integratie binnen een netwerk. Functies basislicht, backlight, hoofdlicht en noodverlichting met een passend design in 2 vormen en 3 formaten.

Connected Lighting

Het meest intelligente sensorlampen-systeem van onze tijd kunt u optimaal licht combineren met een uiterst eenvoudige installatie en integratie in een netwerk. Tijdens de ontwikkeling hebben we bijzondere aandacht besteed aan de eisen van installateurs, planners, maar ook van opdrachtgevers. Dit verlichtingssysteem kan niet alleen inspireren door zijn op de behoeften afgestemde functies, maar ook door een gereduceerd design voor de meest uiteenlopende toepassingen. Technologie die niet alleen vandaag, maar ook morgen de juiste beslissing zal zijn.

Uiterst precieze HF-aanwezigheidssensor, varianten in warm en neutraal wit tot max. 3200 lumen. Backlight, basislicht, batterij-noodverlichting, flexibele nalooptijd en netwerkverbinding met zonegroepen. En dat alles instelbaar via de app. Onze ingenieurs en ontwerpers hebben zich tot taak gesteld om de meest comfortabele functionele lamp te ontwikkelen die op de markt te krijgen is. Mooi dat het ze gelukt is.

Heldere voordelen voor installatie en werking

Voor nieuwbouw en renovaties biedt de RS PRO Connect R-serie de meest complete oplossing. Een breed scala aan toepassingen maken deze lampen tot de eerste keuze voor planning en installatie. De eenvoudige installatie en instelbaarheid verminderen de inspanningen en kosten voor professionals en gebruikers. Met de RS PRO Connect R-serie hebben we de mogelijkheden van de vooruitgang volledig in praktijk gebracht. De toekomst is al begonnen.

Digitale sensorinstelling en uiterst snelle montage

Tijd is geld. Hoe sneller een lamp kan worden gemonteerd en afgesteld, hoe lager de kosten uitvallen. Des te beter als deze lamp ook met eersteklas technologie wordt geleverd. De modulaire opbouw van de RS PRO Connect R-serie bestaat in wezen uit drie componenten: de verlichtingsmodule, de wand- en plafondbeugel en de optionele noodverlichtingsmodule, die gewoon op batterijen werkt.

Reikwijdte-instelling via app en direct zichtbare feedback

De gewenste sensorreikwijdte (Ø 1-10 m) kan eenvoudig met de schuifregelaar in de app worden ingesteld. De instellingen kunnen ter plaatse opnieuw worden gecontroleerd met behulp van het gepatenteerde Live-detectieweergave. Bovendien kan de registratie in 4 richtingen worden beperkt met behulp van de afschermplaatjes. Gemakkelijker kan niet.

4 lichtfuncties voor het digitale tijdperk

Ontdek Steinel R-Line

meer over...