MAAK JE VERLICHTING EENVOUDIG SLIM MET LUMIKO!

Door Lumiko
1 april 2022
Lumiko

Integreer eenvoudig de slimme Lumiko dimmers in verschillende Smart Home oplossingen en je hebt altijd en snel toegang tot allerlei lichtscènes.

Slimme dimmers Zigbee en Z-wave

Nu steeds meer mensen overgaan op slimme verlichting heeft Lumiko dimmers voor het draadloos of centraal aansturen van de verlichting. Onze slimme Zigbee en Z-wave dimmers kunnen eenvoudig gekoppeld worden aan platformen en apps met hetzelfde protocol, waardoor de reeds aangesloten dimbare ledverlichting, handmatig en draadloos (via een App) bediend kan worden.

Met slimme verlichting maak je je leven niet alleen makkelijker, maar ook nog eens veiliger én toegankelijker. Vanaf de bank met je mobiel de verlichting in de gehele huiskamer dimmen of juist een verlichtingsprogramma’s instellen. Hiermee oogt je huis ook wanneer je niet thuis bent toch bewoont en voelt dit een stuk veiliger.

Voor het Zigbee protocol heeft Lumiko de 891105 en voor Z-wave protocol de 891110. De Lumiko leddimmers maken gebruik van unieke software die de belasting meet en het programma daarop afstemt. De dimmers zijn geschikt voor fase afsnijding ledverlichting tot maximaal 200W en deze dimmers bieden ook de mogelijkheid om meerdere puls drukkers parallel aan te sluiten. Tevens zijn de dimmers 2 draads aan te sluiten wat een snelle montage garandeert. Ze zijn voorzien van een 4mm as, inclusief 6mm as-adapter, zodat vrijwel alle merken schakelmateriaal op deze dimmers te monteren zijn.

Lumiko dimmer pakket

Het Lumiko leddimmer pakket is aanzienlijk uitgebreid, waarmee Lumiko flexibel inspeelt op de veranderingen op de led-markt. Naast de bekende universele Lumiko leddimmer (891042) heeft Klemko nu voor elke type ledlamp nu een geschikte leddimmer; klein vermogen 1-100W, groot vermogen tot 600W, een fase aan- of afsnijding dimmer en een duo dimmer zijn een selectie uit ons nieuwe assortiment. Met het brede assortiment kan elke installateur feilloos inspelen op de veranderingen binnen de led-markt.