SYLVANIA START SPOT 3-CCT

Door Sylvania
12 mei 2023
author-image

START Spot is een reeks led inbouwspots die een hoog rendement combineert met een uiterst verzorgde afwerking.  Kies zelf je gewenste lichtkleur in één spot! 

Sylvania Start LED spot IP44 IP65

De reeks wordt aangeboden in een richtbare IP44 versie en een vaste IP65 uitvoering.  Alle spots uit de reeks zijn nu uitgerust met een 3CCT wisselschakelaar waarmee u tijdens de installatie de gewenste kleurtemperatuur (2700K-3000K-4000K) in kunt stellen.

De START Spot reeks heeft een geïntegreerde led driver en een polycarbonaat behuizing.  Met een plafondopening van 68-74m is de reeks een directe 1-op-1 vervanger van de meeste halogeenspots op de markt!  

De spots hebben een lichtopbrengst tot 630lm en een hoog rendement tot 104lm/W.  Door de zeer beperkte inbouwdiepte van slechts 47mm en het LILO (loop-in/loop-out) aansluitblok is de spot breed inzetbaar en uiterst snel te installeren. 

START Spot IP44 is ideaal voor toepassing in keukens en woonkamers.  De 30° richtbaarheid maakt het mogelijk het licht net daar te richten waar je het wil.  De unieke lens geeft het product de gewenste halogeen schittering.  

START Spot IP65 is perfect voor gebruik in de badkamer en geschikt voor zone 1.  Deze vaste inbouwspot heeft een opalen lens met een brede lichtbundel van 100°.

Als accessoire zijn er zilverkleurige en zwarte opklikbare plafondranden beschikbaar.  

Ontdek Sylvania START Spot serie