OPPLE LANCEERT NIEUWE GENERATIES PANELS

Door OPPLE
8 april 2023
author-image

De nieuwe generaties van de Slim Panel Performer en de Slim Panel Ecomax worden in april 2023 gelanceerd en beloven een aantal interessante verbeteringen te hebben.

OPPLE LED Slim Panels hebben een slank en strak ontwerp

De nieuwe LED Slim Panel Performer is voorzien van hoogwaardige LED-verlichting en geschikt voor gebruik in kantoren (UGR19). De Panels zijn geschikt voor systeemplafonds, maar door het toepassen van diverse accessoires ook als opbouwarmatuur of gependeld armatuur te gebruiken. De Slim Panel Performer met standaard IP54, is voorzien van Back-lit technologie met verbeterde efficiëntie van 140lmW en kan een opbrengst tot 4760 lm leveren.

Energiebesparing en een nóg betere gebruikservaring

Daarnaast is er ook een Smart Lighting-versie verkrijgbaar met Tunable White (2700K- 6500K), wat zorgt voor een nog betere gebruikerservaring en energiebesparing. Deze BLE-2 versie heeft een verbeterde draadloze communicatie op basis van toekomstbestendig, gestandaardiseerd Bluetooth SIG Mesh-protocol. Met de DALI2 driver compatibiliteit en 230V push dimming, kunt u de verlichting precies afstemmen op uw behoeften. Pas de verlichting aan naar uw wensen en creëer de gewenste sfeer in uw ruimte.

Kosteneffectieve oplossing

Bent u niet opzoek naar een Smart lighting / Tunable White versie, dan is de EcoMax een meer kosteneffectieve oplossing. De Slim Panel Ecomax heeft een verbeterde efficiënte tot 130 lm/W en is dimbaar met DALI2, waardoor het ideaal is voor toepassingen waarbij verschillende lichtniveaus vereist zijn. De DALI2-driver is compatibel met 230V push dimming. Het paneel is eenvoudig te installeren met inbouwplafondframes en opbouwmodulesets als accessoires en kan conventionele 4x18W of 2x36W armaturen vervangen.

Wilt u meer informatie over te producten dan kunt u terecht op onze website OPPLE.com of contact opnemen met een van onze accountmanagers.

Ontdek OPPLE LED Slim Panel Serie