STAP NU OVER OP LED EN BESPAAR 70% ENERGIE MET NORTON

Door Norton
3 mei 2023
author-image

Met Norton past u snel en efficiënt kantoorverlichting toe om te voldoen aan Label C. Én u heeft direct een oplossing voor de uitfasering van TL-/PL-lampen. Maak nu samen met Norton de juiste keuze.

Tot 70% besparen

Investeren in energiezuinige ledverlichting van Norton is één van de meest efficiënte investeringen om in kantoren tot een Label C te komen. Denk aan panelen, downlights en (band)rastermaturen. Doorgaans uit voorraad leverbaar en in een handomdraai te installeren. Zo bespaart u snel en eenvoudig tot wel 70% energie.

Bovendien wordt door de toepassing van led het comfort van de verlichting sterk verbetert en daarmee de productiviteit van uw medewerkers. Dat kan ook met armaturen die speciaal voor uw plafond op maat worden gemaakt.

BRC bandrasterconcept

Veel kantoren zijn nog voorzien van bandrasterarmaturen met T8 of T5 lampen die niet meer geproduceerd mogen worden. Bovendien hebben ze vaak een afwijkende maatvoering. Norton heeft speciaal voor deze locaties het zeer flexibele, budgetvriendelijke BRC BandRaster Concept ontwikkeld.

Uiterst flexibele lichtoplossing

Het frame kan bij de productie aangepast worden op het gewenste formaat. Hierdoor is de maatvoering flexibel in zowel lengte als breedte, zodat armaturen één-op-één kunnen worden uitgewisseld. Een flexibele maatoplossing die de mogelijkheid biedt om snel te voldoen aan de energiebesparingsverplichting.

De Norton BRC wordt gekenmerkt door een zeer hoogwaardige spiegeloptiek, uiterst efficiënte ledlichtbron, een hoog rendement en lage helderheid (UGR <19). Standaard geleverd in multilumen, voorzien van luchtsleuven en GST 18i3 aansluitsnoer voor snelle en eenvoudige montage. Door goed voorraadbeheer en Europese productie is de levertijd doorgaans 4-6 weken. Met de Norton BRC kan ieder project dus op korte termijn gerealiseerd worden.

DLH/DLM downlights

Een andere slimme investering om snel energie te besparen zijn de Norton DLH (hoogglans) en DLM (matglans) downlights. De gefacetteerde aluminium reflectoren geven een comfortabele lichtbeleving. Beide in multilumen en leverbaar in wit en zwart. Door de hoogwaardige led module en driver staan ze borg voor een zeer laag energieverbruik. Ofwel de ultieme vervangers voor PLC downlights.

Nog slimmer verlichten

Met slimme lichtoplossingen van Norton met dim en/of connectiviteit functies kan de verlichtingsinstallatie eenvoudig geïntegreerd worden in een lichtmanagement- of gebouwbeheersysteem. Zo bespaart u nog meer energie. Norton kiest samen met u de oplossing die het beste past bij het gebouw.

Norton denkt mee

De Norton lichtadviseurs informeren u graag over de energiebesparingsmogelijkheden voor uw kantoor, over eventuele subsidiemogelijkheden, het maken van een lichtplan en advies in productkeuze. Kijk op www.norton.nl/kantoren

Ontdek Norton Kantoorverlichting