NIEUW: NORTON DLH/DLM DOWNLIGHTS

Door Norton
6 juni 2023
Norton

De nieuwe Norton DLH/DLM multilumen downlights zijn zeer geschikt voor algemene en verkeersruimten. Gaat u renoveren? Dan zijn dit vanuit energiebesparing en onderhoud de ultieme vervangers voor de PLC downlights.

Comfortabel licht

De nieuwe DLH/DLM multilumen downlights hebben een COB led module die een mooi egaal lichtbeeld geeft. De speciale diffuser maakt het licht bovendien zacht en gelijkmatig met als resultaat een zeer comfortabele lichtbeleving. Onderzoek wijst uit dat dit de productiviteit van uw medewerkers positief beïnvloed.

Laag energieverbruik

De hoogwaardige led module en driver in de DLH/DLM staan borg voor kwaliteit en een zeer laag energieverbruik. Wat betreft energiebesparing, onderhoud en investering is dit dus de ultieme vervanger voor de PLC downlight. U kunt kiezen uit een hoogglans (DLH) of matglans (DLM) aluminium reflector met witte (-W) of zwarte (-Z) rand.

Alle voordelen op een rijtje

  • zeer egaal lichtbeeld
  • reflector gefacetteerd hoog- of matglans aluminium
  • leverbaar met witte of zwarte rand
  • uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
  • ultieme vervanger voor PLC downlights

Bespaar tot 70% energie

Investeren in energiezuinige ledverlichting van Norton is één van de meest efficiënte investeringen om in kantoren tot een C-label te komen. Denk bijvoorbeeld aan panelen en downlights. Doorgaans uit voorraad leverbaar en in een handomdraai te installeren. Zo bespaart u snel en eenvoudig tot wel 70% energie.

Norton denkt met u mee

De Norton lichtadviseurs informeren u samen met de Technische Unie graag over de energiebesparingsmogelijkheden voor uw kantoor, over eventuele subsidiemogelijkheden, het maken van een lichtplan en advies in productkeuze. Met de slimme lichtoplossingen van Norton met dim en/of connectiviteit functies kan de verlichtingsinstallatie eenvoudig geïntegreerd worden in een lichtmanagement- of gebouwbeheersysteem. Zo bespaart u nog meer energie. Norton kiest samen met u de oplossing die het beste past bij het gebouw.

Ontdek Norton DLH-Serie