KS VERLICHTING, MEER DAN ÉÉN GROTE FAMILIE!

Door KS Verlichting
13 mei 2023
author-image

KS Verlichting is al meer dan 40 jaar een toonaangevend familiebedrijf met de meest uitgebreide collectie buitenverlichting; van gevel tot park KS verlichting heeft altijd een passende oplossing.

Uitgebreide productfamilies

Een van de krachten in het assortiment zijn de uitgebreide productfamilies binnen de collectie. Nu lichtten we onder andere de Capital familie uit. Een prachtige, stijlvolle, strak vormgegeven serie kwaliteitsverlichting. Gevelverlichting uit deze serie zal als een sierraad aan de muur prijken. Naast gevelverlichting beschikt deze serie ook over een uitgebreide keuze aan sokkel-, tuin- en terrasverlichting. Om het af te maken kent de serie ook enkele Royale lantaarns om zo voor ieder project een totaaloplossing te bieden. Alle modellen zijn voorzien van een E27 waardoor een ieder naar eigen smaak een geschikte Ledoplossing kan kiezen.

Stijlvolle strakke lantaarns

De Royal lantaarns maken niet alleen de Capital familie af. Deze modellen zijn namelijk een uitbreiding op het modulaire concept in de moderne stijl verlichting uit de KS collectie. Zo maken de Royal lantaarns ook de serie Gotenborg en Praag compleet. De Royal Lantaarns zijn stijlvolle strakke lantaarns die elke omgeving recht doen. De lantaarns zijn strak en modern maar enkele modellen hebben ook een knipoog naar de klassieke en landelijke stijlen, ze zullen iedere omgeving verrijken.

Ontdek KS Verlichting Capital serie