VLUCHTROUTEAANDUIDING MET VLUCHTWEGVERLICHTING

Door Famostar
14 april 2021
Famostar

Bij Famostar hebben we noodverlichtingsarmaturen waarbij de vluchtrouteaanduiding en vluchtwegverlichting zijn gecombineerd. Dankzij deze slimme ‘2 in 1’ oplossing kan fors op het aantal benodigde armaturen bespaard worden.

Een slimme combinatie van vluchtrouteaanduiding en vluchtwegverlichting

Kostenefficiënt, energiezuinig en van de hoogste kwaliteit. Met een noodverlichtingsarmatuur van Famostar waarbij de vluchtrouteaanduiding is geïntegreerd met de benodigde vluchtwegverlichting kiest u voor een slimme oplossing. In het noodverlichtingsarmatuur komen bij dit product de twee noodverlichtingsfuncties samen. Enerzijds betreft dat de vluchtrouteaanduiding die middels een duidelijk en herkenbaar pictogram de kortste route naar de (nood-)uitgang wijst. Anderzijds de vluchtwegverlichting die de vloer met ten minste 1 lux verlicht. De vluchtwegverlichting wordt automatisch ingeschakeld in een situatie waarbij de spanning uitvalt. De vluchtrouteaanduiding brandt permanent en schakelt over op de accu indien de spanning wegvalt.

Bespaar op noodverlichtingsarmaturen door de 2 in 1-oplossing van Famostar

Binnen de productfamilies ‘Go!’ en ‘Pro’ van Famostar is de 2 in 1-oplossing van vluchtrouteaanduiding en volwaardige vluchtwegverlichting voor verschillende producten beschikbaar. De bijzonder fraai in het ontwerp opgenomen vluchtwegverlichting maakt gebruik van dezelfde hoogwaardige LED-technologie die ook in de productfamilie CELO wordt gebruikt. Hierdoor kan in een project aanzienlijk op het aantal armaturen bespaard worden.

Installatievriendelijk, compact en voorzien van volwaardige vluchtwegverlichting

De gecombineerde noodverlichtingsarmaturen van Famostar zijn uiteraard van de bekende hoge Famostar-kwaliteit en kenmerken zich door een aantal unieke eigenschappen. Zo zijn alle aanduidingsarmaturen  voorzien van de Flash AlertTM Technology. Door deze flitsfunctie trekt het pictogram extra aandacht bij spanningsuitval, waardoor mensen sneller geneigd zijn de vluchtroute naar de dichtstbijzijnde nooduitgang te herkennen en te volgen.   
Ook voor deze combinatiearmaturen geldt de unieke garantie van Famostar: 10 jaar garantie op de armaturen en 8 jaar garantie op de accu!

Meer weten over noodverlichtingsarmaturen met gecombineerde vluchtrouteaanduiding en vluchtwegverlichting? Bekijk dan hier het complete assortiment noodverlichting.

Ontdek Famostar vluchtrouteaanduiding