VERNIEUWDE NORTON POLARIS NOG EFFICIËNTER EN DUURZAMER

Door Norton
1 oktober 2021
author-image

De vertrouwde NORTON POLARIS is vernieuwd. Het armatuur is bijzonder efficiënt in energieverbruik door de standaard geïntegreerde lichtsensor en beschikt nu over nog uitgebreidere instelmogelijkheden.

Zo is de lichtstroom middels een dipswitch instelbaar op 100%, 80%, 60%, 40% en 20% (max. 425lm). Daarnaast is het armatuur standaard voorzien van een instelbare schemerschakeling. De POLARIS IV is ook leverbaar met geïntegreerde radar en/of noodverlichting.

De uitvoering met radar is instelbaar op 5 verschillende niveaus. De uitvoering met nood is standaard uitgerust met AutoTest en beschikt over een longlife batterij met een levensduur van 10 jaar. De autonomie kan worden ingesteld op 1uur (270lm) of 3 uur (85lm). Het armatuur zelf heeft een levensduur van 100.000 uur L80/B10.

De POLARIS IV is beschikbaar in een wand- en plafondversie, in grijs of antraciet. Met de unieke lenzen wordt een specifiek lichtbeeld gerealiseerd (gang (8x2 m) of vierkant (4x4 m).

Het armatuur is zeer geschikt als beveiligingsverlichting rond bedrijfspanden en voor de verlichting van galerijen, portieken en trappenhuizen. En natuurlijk ook als noodverlichting. Het armatuur beschikt bovendien over het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Ontdek Norton Polaris