UITBREIDING NORTON LEDPANELEN

Door Norton
23 juni 2021
author-image

De brede series LPS-O en LPS-P 60x60 panelen zijn uitgebreid met een 4000lm (LPS-O) en 3800lm (LPS-P) uitvoering waardoor een nog gerichtere productkeuze kan worden gemaakt.

Besparen met efficiënte panelen

Bespaar tot 60% energie met hoog rendement ledpanelen van Norton. De LPS-P en LPS-O panelen sluiten perfect aan op de vraag naar energie-efficiënte oplossingen voor algemene verlichting. Slim van ontwerp, duurzaam, met uitstekende prestaties en een hoge betrouwbaarheid. De ideale oplossing bijvoorbeeld voor kantoren om te komen tot Label C!

Highlights Norton LPS-O / LPS-P

  • Egaal lichtbeeld
  • Opaal (O) of microprismatisch (P, UGR<19)
  • 50.000 uur L90/B50 (EIA 2021), tot 125 lm/W
  • Europese productie
  • Uit voorraad leverbaar

Compleet assortiment panelen

Norton panelen zijn leverbaar in 60x60, 120x30 en 60x30, met dim en/of nood, met en zonder GST, in inleg (LPS) en opbouw (OPS), als Tunable White of direct/indirect paneel. Met deze ruime keuze in lumen, afmetingen, afschermingen, kleurtemperatuur en montagemogelijkheden bieden wij een lichtoplossing voor elk project.

Norton led panelen zijn een perfecte combinatie van slim ontwerp, uitstekende prestaties en hoge betrouwbaarheid. De hoogste kwaliteit gefabriceerd in Europa.

Meer info?

Kijk in de webshop of informeer naar de specifieke mogelijkheden voor uw project. De accountmanagers en lichtadviseurs van de Technische Unie en Norton staan voor u klaar.

Ontdek Norton ledpanelen