SLIMME EN STIJLVOLLE NOODVERLICHTING

Door Famostar
16 augustus 2021
author-image

Voor wie een beauty met brains zoekt gaat dit vinden in de nieuwe design noodverlichtingsarmatuur voorzien van SmartScan van Famostar. In juni heeft Famostar de D-Sign armatuur geïntroduceerd. Deze armatuur met het optisch ‘zwevende’ pictogram heeft een moderne vormgeving en heeft een aantal unieke eigenschappen waardoor deze opvalt ten opzichte van andere armaturen.

Installatiegemak

Deze armatuur met het optisch ‘zwevende’ pictogram heeft een moderne vormgeving en heeft een aantal unieke eigenschappen waardoor deze opvalt ten opzichte van andere armaturen.

Om te beginnen is in het hele ontwerp rekening gehouden met een hoge mate van installatiegemak. In een handomdraai bouwt u deze armatuur om van wand- naar plafondarmatuur. Een ander groot voordeel is de eenvoudige installatie van de armatuur. De losse montageplaat wordt gemonteerd aan het plafond of de wand en de armatuur kan er met de slide-in constructie gemakkelijk opgeschoven worden.

Voeg intelligentie toe met SmartScan

Zoals veel Famostar armaturen is ook ons nieuwe D-Sign armatuur leverbaar met het SmartScan draadloos beheersysteem. Hiermee kan de gebruiker alle noodverlichtingsarmaturen op afstand beheren. In één duidelijk overzicht is de status van alle armaturen zichtbaar, compleet met logboekfunctie. Vanuit een centraal punt kan een controle op de werking van de armaturen gedaan worden, worden rapportages bijgehouden en de gebruiker ontvangt een push bericht als een van de armaturen niet correct werkt. Natuurlijk komen ook de D-Sign armaturen met de gebruikelijke 8 jaar accugarantie en 10 jaar armatuurgarantie van Famostar.

Verschillende versies leverbaar


Alle decentraal gevoede modellen zijn naar keuze voorzien van volwaardige vluchtwegverlichting. Zo kunnen al snel vele armaturen uitgespaard worden! De armaturen zijn beschikbaar in wit, zwart (Cinema) en in een speciale gedimde versie (Cinema dim) voor die omgevingen waar de helderheid van het pictogram als storend ervaren kan worden. Alle decentraal gevoede modellen zijn voorzien van de Famostar Flash-Alert functie die er bij spanningsuitval voor zorgt dat de vluchtroute extra duidelijk herkenbaar is.

Wilt u meer zien van de D-Sign? We hebben een webinar gegeven waarin onze productmanager de D-Sign presenteert. De webinar is via deze link terug te zien: https://noodverlichting.webinargeek.com/d-sign-productpresentatie

Ontdek Famostar slimme en stijlvolle noodverlichting