NORTON AXP-E multilumen: 1 armatuur, 4 verschillende lichtniveaus

Door Norton
1 oktober 2021
author-image

De waterdichte Norton AXP-E serie (IP65) heeft nu nog meer functionaliteiten en is nog makkelijker te installeren. Met de nieuwe multilumen uitvoering heeft u met één armatuur een lichtoplossing in handen waarbij u op locatie bepaalt welke van de 4 lumeninstellingen u kiest.

Breed toepasbaar en eenvoudige montage

De AXP-E is uitgevoerd met een multilumen dipswitch waardoor tijdens installatie op eenvoudige wijze uit maar liefst 4 lumenvarianten de meest efficiënte lumenstroom gekozen kan worden voor de ruimte die verlicht moet worden. Met één armatuur kunnen dus diverse lichtvragen worden ingevuld.

De AXP-E gebruikt u bij nieuwbouwprojecten of om bestaande installaties met fluorescentie armaturen te vervangen. Met de hoge efficiëntie (tot 155 lm/W) en lange levensduur (50.000 uur L80/B10) is dit Europese product de ideale vervanger voor TL-armaturen. U bespaart tot 60% energie.

Uitvoeringen

De standaard uitvoeringen kunnen optioneel ook geleverd worden met 1- of 3-fase doorvoerbedrading en/of noodverlichting. Als accessoire is een beschermkorf beschikbaar voor zowel L120 als L150 waarmee u het armatuur beschermt tegen vandalisme en diefstal.

Voordelen

·      1 armatuur – 4 lichtstromen
·      Tot 60% energie besparen
·      Snelle en eenvoudige montage
·      Breed toepasbaar
·      Uitstekend geprijsd

Vraag een offerte aan via [email protected] 

Ontdek Norton AXP-E Multilumen