VERNIEUWD KERNASSORTIMENT DECORATIEVE VERLICHTING

Door SCS
18 mei 2021
author-image

Decoratieve Verlichting is essentieel voor een goede en prettige werkomgeving en de juiste uitstraling van de ruimtes binnen uw bedrijf. Een van de speerpunten binnen het verlichtingsassortiment van Technische Unie

Exclusief voor Technische Unie heeft SCS in samenwerking met Light & Living een afgewogen pakket samengesteld dat bij uitstek geschikt is voor o.a. Hospitality en Hotels, Horeca, Zorg, Office en Domestic.

Look en feel in combinatie met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding staan hierbij centraal. Dit vernieuwde kernassortiment Light&Living staat volledig geladen op de site van Technische Unie.

Daarnaast is dit afgewogen pakket op een overzichtelijk wijze weergegeven in een eigentijdse mini brochure. U kunt deze brochure met het kernassortiment en de complete collectie van Light & Living inzien op:

Light & Living collectie Brochure 
( Lage resolutie  PDF)
Light & Living collectie Brochure ( Hoge resolutie PDF)

HUPPE

Ruim 40 jaar geleden werd Light & Living opgericht. In een kleine fabriekshal is begonnen met het maken van unieke lampenkappen. Al snel kwamen daar lampen bij zodat een totaal verlichtingsconcept kon worden aangeboden.

Na jaren actief te zijn op de verlichtingsmarkt is men begonnen met het uitbreiden van de collectie. Vandaag de dag leveren ze zowel verlichting als woonaccessoires voor allerlei interieurstijlen en zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste lampenmerken in Europa. Light & Living weet als geen ander hoe u sfeer kunt creëren door middel van decoratieve verlichting, klein-meubelen zoals bijzettafels en salontafels, en overige woondecoratie.

De belangrijkste missie is het bereikbaar maken van een inspirerende collectie, decoratieve verlichting en woonaccessoires met een eerlijke prijs voor een brede doelgroep. ‘A world of inspiration’ is wat Light & Living te allen tijde wil bieden. Twee keer per jaar wordt met trots de nieuwe seizoen gerelateerde collectie gepresenteerd, geïnspireerd op de interieurbeurzen en de laatste trends.

Voor vragen of advies over dit pakket kunt u terecht bij uw regionale Lichtadviseur of lokale Lichtspecialist van Technische Unie.

Ontdek SCS decoratieve verlichting