SLV NUMINOS®. EÉN ARMATUURSYSTEEM. DUIZEND MOGELIJKHEDEN.

Door SLV
14 april 2021
author-image

SLV introduceert een uitgebreide productrange onder de naam NUMINOS®. Modulair opgebouwde downlights, spotlights (opbouw en 3-fase) en pendelarmaturen. Diverse kleuren, wattages, reflectoren en optieken vormen meer dan 1000 combinaties.

Elk verlichtingsproject is uniek, maar toch hebben ze vaak één ding gemeen: de verlichting dient samenhangend te zijn en één geheel te vormen. Enerzijds qua design – het uiterlijk van de gebruikte armaturen. Anderzijds qua techniek – het lichtbeeld, kleurtemperatuur, kleurweergave van de gebruikte led technologie. Daar komt bij dat een armatuur niet voor elke montageplaats geschikt is. Om een downlight in te bouwen heeft u een verlaagd plafond nodig. Wellicht kunt u in uw project alleen opbouwen? Of dient de verlichting op een spanningsrail aangesloten worden? Vragen de omstandigheden om een pendelarmatuur?

Dat is precies waarom SLV een nieuwe down- en spotlight-systeem, de NUMINOS®️ familie, heeft ontwikkeld. NUMINOS® is een modulaire armaturenfamilie, waarmee vrijwel elke vraag naar downlights, spotlights en pendelarmaturen kan worden ingevuld. Het design is uniform over de hele lijn. Eerst kiest u het gewenste armatuurtype: downlight (vast of kantelbaar), opbouw plafondspot (vast of kantelbaar), railspot of pendelspot. Daarna maakt u een keuze uit de grootte van de behuizing c.q. het wattage van de lichtbron. Volgende keuzes betreffen de gewenste kleurtemperatuur, kleur van de behuizing, uitvoering van de reflector, eventuele optieken en gewenste dimtechniek. De BIG WHITE® ‘21 catalogus en de online configurator (via numinos.slv.com) helpen bij het stapsgewijs samenstellen van uw perfecte armatuur. De armaturen worden in Duitsland samengesteld en klaar voor montage aangeleverd.

Met één modulair systeem, biedt de NUMINOS® familie op deze manier meer dan 1000 combinaties. Daarmee heeft u hiermee een verlichtingssysteem in handen dat ideaal is voor toepassingen in woningen, winkels, kantoren en horeca. Voor elk project is er een passende oplossing samen te stellen.

Ontdek SLV NUMINOS®