NIEUWE TOEVOEGINGEN AAN HET URBAN-ASSORTIMENT

Door Opple
27 september 2021
author-image

OPPLE Lighting heeft twee nieuwe sterren toegevoegd aan het bestaande assortiment Urban armaturen: de bekroonde Spot Projector en Wall Spot.

De Spot Projector is robuust, efficiënt en flexibel. Dankzij de kantelhoek van 180° en de bundelhoek van 36° is de nieuwe Spot Projector perfect voor het verlichten van muren en (reclame)borden of voor het uitlichten van beelden of bomen in parken en tuinen.

De behuizing van gegoten aluminium is corrosiebestendig, wat niet alleen zorgt voor een optimale warmteafvoer, maar ook professioneel gebruik in een breed scala aan binnen- en buitentoepassingen mogelijk maakt. Deze nieuwe Spot Projector heeft een hoge IP- en IK-waarde en is duurzaam, stofdicht en gemakkelijk te onderhouden.

De flexibiliteit zit hem in het feit dat de lamp met niet-roestende rvs accessoires zowel op een voet als aan de muur of het plafond kan worden bevestigd. Een aardpen en IP68-waterdichte connector zorgen voor snelle en veilige installatie in buitenomgevingen.

Deze Spot Projector heeft niet voor niets de Reddot Design Award gewonnen.

De nieuwe up-down Wall Spot is elegant, stevig en ideaal voor accentverlichting. Het tijdloze moderne design met matte poedercoating geeft de lamp een frisse uitstraling. De twee elegante lichtbundels van deze Wall Spot verlichten zowel naar boven als naar beneden. Het ontwerp is perfect voor toepassing in hedendaagse architectuur.

Dankzij het corrosiebestendige materiaal van gegoten aluminium kan deze Wall Spot zowel binnen als buiten worden toegepast, met minimaal onderhoud. Het doordachte behuizingsconcept combineert een naadloze achterbeugel met bajonetsluiting voor de veiligheid, een minimale afstand tot het montagepunt om condenswater te voorkomen, en waterdichte doorlusgaten. Dankzij dit ontwerp kan het armatuur snel en eenvoudig worden geïnstalleerd.

Door de combinatie van verschillende lichtbundels en kleurtemperaturen zijn vele verschillende toepassingen denkbaar. Daarnaast is de lamp verkrijgbaar in mat zwarte en mat witte gepoedercoate afwerking voor nog meer mogelijkheden. 

Ontdek Opple Urban assortiment