CREËER PRACHTIGE EN SFEERVOLLE LICHTACCENTEN MET DE LUMIKO LEDSTRIPS

Door Klemko
15 september 2021
author-image

Lumiko komt met een compleet pakket ledstrips voor zowel de architect als de installateur. Met dit pakket ledstrips, ledprofielen en sturingen tovert u de ideeën en wensen van de klant om in concrete lichtinstallaties in eindeloos veel variaties. Niet alleen mooi voor het oog, maar ook snel en eenvoudig te monteren.

Groot aantal variaties

Met de ledstrips van Lumiko creëert u prachtige lichtaccenten voor zowel binnen als buiten en het assortiment kent een groot aantal variaties zoals verschillende lengtes, aantal LED’s per meter, vermogen en verschillende lichtkleuren. Voor een strakke afwerking kunt u gebruik maken van de Lumiko profielen die eveneens in verschillende varianten verkrijgbaar zijn.

Installatiegemak

Lumiko heeft ook veel aandacht besteed aan de koppelingen om de ledstrips zo eenvoudig en snel mogelijk te kunnen installeren. Standaard worden de ledstrips geproduceerd met een gemonteerde connector, uiteraard is het ook mogelijk om de strips later opnieuw aan te sluiten met de unieke quick-connector. Zo behoudt u de flexibiliteit om het resterende deel van uw ledstrip in een nieuw project toe te passen.

Intelligente lichtsturingen

Om individuele lichtstemmingen te creëren en hiermee de ruimte nog aangenamer te maken wordt er gebruik gemaakt van lichtsturingen. Deze worden steeds slimmer en meer geautomatiseerd. Lumiko heeft vier draadloze protocollen beschikbaar: Zigbee, Casambi, Z-Wave en Bluetooth. Hiermee kunt u enerzijds de ledverlichting via een App qua kleur inregelen en anderzijds dimmen in geval van enkelvoudige monochromistische ledstrips.

Adviseren en ontzorgen

De accountmanagers voor Led & Lichtbesturing van Klemko staan klaar voor alle architecten en installateurs in Nederland. Wij denken graag met u mee in mogelijk- en onmogelijkheden en voorzien u van alle advies die u wenst. Zo voorkomt u onnodige problemen en behalen we samen het beste resultaat.

Het complete assortiment ledstrips is opgenomen in een overzichtelijke catalogus die in pdf te downloaden is. 

>>download de catalogus nu

Ontdek Klemko Lumiko ledstrips

meer over...