WELKOM TERUG! ONTDEK DE NAJAARSTRAININGEN VAN TU CAMPUS

Door Technische Unie
2 augustus 2023
Technische Unie

Na de zomer starten er weer diverse praktijkgerichte trainingen bij TU Campus waarvoor u zich nu al kunt inschrijven. We wensen u een heerlijk ontspannen zomer toe en heten u daarna graag welkom om kennis te vergaren over zonnepanelen (nieuwe opleidingen!), datacommunicatie, laadpalen en bijvoorbeeld de ISSO 13-normering.

We wensen u een fijne vakantie toe en graag tot snel! 

Nieuwe opleidingen zonne-energie

Zonnepanelen plaatsen, onderhouden en inspecteren is door de verduurzaming van Nederland niet meer weg te denken uit de installatiebranche. Met de opleidingen Eerste Monteur Dak, Monteur onder Dak en Solar Ontwerp & Advies van TU Campus beschikt u over alle benodigde kennis en kunde en kunt u voldoen aan de verschillende functieprofielen en vereisten voor erkenningsregeling van InstallQ. De losse modules binnen de opleidingen zijn ook apart te volgen en bij goed gevolg ontvangt u een certificaat.

Eerste Monteur Dak: vanaf 26 oktober 2023, Zwolle (4 dagen)
Monteur onder Dak: vanaf 12 oktober 2023, Utrecht (4 dagen)
Solar Ontwerp & Advies: vanaf 8 november 2023, Utrecht (5 dagen)

Nieuwe training: ISSO 13

Corrosie en vervuiling in CV- / GKW-systemen nemen de laatste jaren steeds meer toe. Dit komt onder andere door toenemend gebruik van kunststof leidingsystemen en veranderende flow in deze systemen.
Na de ISSO 13-training bent u in staat in bestaande installaties oorzaken van corrosie te herkennen en te verhelpen, of in het geval van nieuwbouw: te voorkomen. Dat zorgt voor duurzamere installaties en besparingen in reparaties en onderhoud. 

15 november 2023, Utrecht

Installeren van laadpalen

Het aantal elektrische rijders groeit enorm in Nederland, en dus groeit de behoefte aan laadpalen. TU Campus biedt samen met partner Dirksen een training aan op dit relatief nieuwe vakgebied.

21 september + 28 september 2023, Zwolle
16 november + 23 november 2023, Utrecht

Datacommunicatie: behaal een door fabrikanten erkend theoriecertificaat

In de training Datacommunicatie wordt een brede algemene kennis van twisted pair-netwerken gepresenteerd. Er wordt gekeken hoe een LAN-infrastructuur is opgebouwd en uit welke componenten een LAN-datanetwerk bestaat.
Na het behalen van deze training ontvangt u van Technische Unie een theoriecertificaat dat door Legrand, Radiall en Metz connect wordt erkend. 

1 november 2023, Utrecht

Wet kwaliteitsborging voor het bouwen

In deze eendaagse training leert u de belangrijkste aspecten van de Wkb en krijgt u inzicht in de gevolgen voor uw manier van werken. Heeft u als hoofdcontractant óf als onderaannemer te maken met vergunningsplichtige werkzaamheden? Bijvoorbeeld in grondgebonden woningen, vakantiewoningen of utiliteitswerken van maximaal twee bouwlagen? Dan is deze training er voor u.

13 september 2023, Groningen
17 oktober 2023, Tilburg

Machineveiligheid in 1 dag

Heeft u te maken met CE-markering en wilt u de basis van machineveiligheid leren? In deze 1-daagse overzichtstraining, waarin veel praktijkvoorbeelden de revue zullen passeren, komen de Nederlandse en de Europese wetgeving aan bod en krijgt u eindelijk een antwoord op de vraag hoe ver u moet gaan op het gebied van veiligheid.

15 september, Utrecht

Deze pagina is met zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet volledig, up-to-date of onjuist is. Technische Unie kan in dat geval niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade of kosten die hieruit voortvloeien. Wij verwijzen u naar de algemene voorwaarden en de opleidingsvoorwaarden op onze website.