SMART HOMES SLIMMER INSTALLEREN

Door ABB
10 september 2021
ABB

De markt voor huisautomatisering groeit nog steeds explosief. Dat maakt het vaak lastig om door de bomen het bos te blijven zien, want waar begin je? Busch-Jaeger biedt hiertoe een compleet pakket. Zo zijn verlichting, verwarming en zonwering moeiteloos en overal te bedienen met Busch-free@home® en kunnen naar wens ook andere functionaliteiten aan het huisbesturingssysteem worden toegevoegd.

Busch-free@home®-starterspakket

Het starterspakket van Busch-free@home® is hét startpunt om ieders persoonlijke wensen op het gebied van huisbesturing te realiseren. Het is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie en bevat alle componenten die nodig zijn voor het starten met huisautomatisering. Naast de basisfuncties is het systeem op een later tijdstip uit te breiden en te combineren met tal van toepassingen als witgoedbesturing, spraakbediening, het Busch-Welcome®-deurcommunicatiesysteem en nog veel meer.

Eén paneel voor alle systemen

Alle functies van Busch-free@home®- of KNX-huisautomatisering en Busch-Welcome® IP-deurcommunicatie zijn overzichtelijk via het IP touch 7"-bedieningspaneel aan te sturen. Deze centrale besturingseenheid is onderdeel van slimme toegangstechniek via smartIP en overtuigt qua gebruikersinterface en functionaliteit. Leverbaar in wit of zwart hoogglans glas en van hoge kwaliteit, duurzaam en tijdloos.

Communiceren met de buitenwereld

Een andere welkome aanvulling is de nieuwe Busch-Welcome® IP-mini-buitenpost voor eengezinswoningen. Een opbouwvariant met een robuust en weersbestendig design. De geïntegreerde handsfree-spreekfunctie met ruisonderdrukking zorgt voor een duidelijk geluid en dankzij de intelligente lichtsensor zijn bezoekers zelfs in het donker goed zichtbaar. Voor meer veiligheid aan de voordeur.

Meisje met vlechten past thermostaat aan

Persoonlijke Smart Home-assistent

Concreet aan de slag met huisbesturing? De nieuwe configurator assisteert bij het opzetten en configureren van een complete Smart Home-oplossing. Selecteer de voorkeuren, bepaal de woningstructuur en voeg de gewenste opties toe. U ontvangt dan direct een berekening voor een Smart Home-systeem, inclusief alle gewenste producten, prijzen, artikelnummers en aantallen. De verschillende componenten kunt u vervolgens bestellen bij de Technische Unie.

Man klikt op tablet