MET SLIMME PRODUCTEN MAKEN WE NÓG PLEZIERIGER WONEN EN WERKEN MOGELIJK

Door Technische Unie
6 maart 2022
Technische Unie

Slimme, innovatie oplossingen maken woningen en bedrijfsgebouwen klaar voor de toekomst. Soms met relatief kleine aanpassingen of inspanning.

Technische Unie biedt een uitgebreid assortiment aan smart producten aan. Producten die de kwaliteit van wonen en werken vergroten. Maak kennis met onze Mogelijkmakers-keuzes van Ledvance, Attema en Gira. 

Human Centric Lighting voor thuis met Ledvance SUN@HOME

               

Ledvance lanceert haar nieuwe productportfolio SUN@HOME dat totaal 19 producten omvat. Het assortiment bestaat uit lampen en binnenverlichtingsarmaturen voor het thuiskantoor met inbouw-, tafel-, vloer- en monitorarmaturen en wand- en plafondarmaturen.

Click-mate NXT groepenkast: kloppend hart van elke woning

               

De Click-mate NXT groepenkast is de innovatieve opvolger van de huidige Click-mate XL Plus serie. Een compacte en modulaire oplossing, die de energietransitie mogelijk maakt. Toekomstproof, geschikt voor uitgebreide 3-fasen installaties en eenvoudig samen te stellen en te installeren. Dat betekent: sneller werken en lagere kosten. 

Gira systeem 3000: licht, temperatuur en jaloezie via één systeem

               

Het Gira System 3000 regelt alle functies voor licht, temperatuur en zonwering met jaloezieën en verwarming met één enkel systeem. De ideale voorbereiding voor het slimme huis van de toekomst. Eenvoudig en snel te installeren, in elke standaard inbouwdoos en met gebruik van de bestaande bedrading. 

meer over...