ABB TERRA AC WALLBOX: EEN TOEKOMSTBESTENDIGE LAADOPLOSSING

Door ABB
26 augustus 2021
ABB

De eMobilityproducten van ABB passen naadloos in een groter geheel van oplossingen, zoals duurzame energie-opwekking, energiemanagement en energie-opslag.
De Terra AC wallbox is specifiek ontworpen om te voldoen aan de sterk stijgende vraag naar goede en toekomstbestendige EV-laadoplossingen voor thuis, bij bedrijven, commerciële locaties én openbare ruimten. 

Installatiegemak

Het ontwerp van de Terra AC wallbox is erg compact. Daardoor past de wallbox in vrijwel elke situatie. De installatie en configuratie is snel en eenvoudig (ca. 30 minuten). Na plaatsing van de wallbox configureert u de wallbox in enkele kliks via de app. Meer informatie vindt u in de digitale handleiding.

Optimale connectivity

Met een verscheidenheid aan connectiviteit beschikbaar in de markt zoals wifi- en bluetoothverbindingen aan boord, is het op verschillende manieren mogelijk om contact te maken met de Terra AC Wallbox. Configureren doe je in enkele kliks via de app. Updates en monitoring is ook mogelijk op afstand. Gebruikers kunnen de status van hun laadsessie zien op hun smartphone. Full connectivity maakt de Wallbox gemakkelijk in gebruik én toekomstbestendig.

Veilig laden en Load management

Met een ingebouwde energiemeter en Load management is de Terra AC Wallbox de veiligste in zijn soort. Het systeem zoekt zelf de optimale balans in laadvermogen (ook in een serie van laders), waardoor overspanning voorkomen wordt. Let op: voor load management is een connectie nodig met een digitale meter. Dit wordt gerealiseerd door de plaatsing van een kWh meter.

Klaar voor de toekomst

Door het slimme ontwerp en de beschikbare connectiviteitsopties is deTerra AC Wallbox klaar voor de toekomst. Het laadsysteem laat zich inzetten in zeer uiteenlopende situaties. Remote monitoring en remote updates leveren extra flexibiliteit voor toekomstige ontwikkelingen.

Direct bestellen