IDEAL STANDARD WANDCLOSET TESI MET UNIEKE AQUABLADE SPOELING

Door Ideal Standard
24 november 2021
author-image

Schoner – Slimmer – Stiller. Bovendien een mooi design, eenvoudig te installeren, met softclose zitting en verkrijgbaar in de kleuren wit en mat zwart. Dat is de Ideal Standard wandcloset Tesi met Aquablade spoeling.

Ideal Standard wandcloset Tesi is voorzien met de unieke en gepattendeerde Aquablade waterval spoeltechnologie. Diepspoel. Blinde bevestiging. Geschikt voor spoeling vanaf 4,5 Liter. Inclusief bevestigingsset voor blinde bevestiging. Conform DIN EN 33 en DIN EN 997

x
x

Schoner

Traditionele toiletten laten een significant gedeelte van de binnenzijde ongespoeld, met name aan de achterzijde van het toilet. De aquablade spoelopening is hoog aan de bovenzijde van het toilet gepositioneerd zodat minimaal 95% van het onderliggende oppervlak wordt schoongespoeld en daarmee een uitstekende hygiëne biedt, elke keer opnieuw.

Slimmer

De Tesi wandcloset combineert de unieke waterval spoeltechnologie met een elegant en tijdloos design. Door het effectieve en efficiënte gebruik van water kan het ontwerp van het product als uitermate slim worden omschreven.

Stiller

In vergelijking met vergelijkbare standaard wandclosets heeft Tesi Aquablade bewezen zo’n 25% stiller te zijn. En dat kan wel zo prettig zijn als de toiletruimte grenst aan een woon- of slaapkamer.

De veelvuldig bekroonde Aquablade waterval spoeltechnologie is één van de belangrijkste ontwikkelingen sinds de uitvinding van het spoeltoilet in de 19e eeuw. Aquablade zet nieuwe maatstaven in de sanitair wereld op het gebied van design en optimale spoelprestaties. Het gladde, zacht gebogen oppervlak zonder overhangde rand is niet alleen hygiënischer maar is daardoor ook makkelijker schoon te maken. 

De Tesi wandcloset kan snel en eenvoudig worden geïnstalleerd in combinatie met het ProSys inbouwreservoirframe, waarmee bij iedere spoeling extra waterbesparing gerealiseerd wordt doordat het reservoir pas gaat bijvullen als de spoelklep van het reservoir gesloten is. Hierdoor kan maar liefst 63 liter water per week kan hierdoor worden bespaart, op basis van een gemiddeld huishouden van 4 personen.

De Tesi wandcloset maakt deel uit van een complete badkamerserie. De Tesi badkamercollectie bestaat naast de wandcloset o.a. ook uit kranen, wastafels en bijpassende badkamermeubelen. Op deze manier kan je naar eigen inzicht en behoefte het gehele badkamerontwerp in dezelfde lijn doortrekken.

Ontdek Ideal Standard wandcloset Tesi met unieke Aquablade spoeling