GROHE INBOUWRESERVOIRS: SNELLER, STERKER ÉN SLIMMER

Door GROHE
1 juli 2020
author-image

Niet alle badkamers zijn hetzelfde en daarom is er voor het installeren van vaste badkamerfunctionaliteiten enige flexibiliteit vereist. Gelukkig biedt de Rapid SLX-serie een scala aan mogelijkheden die ervoor zorgt dat u precies de opstelling krijgt die u nodig heeft, zodat u uiteindelijk tijd en geld bespaart en vanaf het begin volledige klanttevredenheid kan leveren.

Voorkom overspattend water in een handomdraai

Met de unieke, geïntegreerde flow manager kunt u op elk moment eenvoudig de waterdoorstroom aanpassen. Dit maakt de Rapid SLX perfect geschikt voor het groeiende marktaanbod van randloze keramiek. De flow manager is aan te passen door aan de spindel te draaien, die makkelijk te bereiken is via de inspectieschacht. Er is geen demontage van de bodemklep nodig om bij de flowmanager te komen.

Kap voor directe toegang

De nieuwe T-vormige speciekap zorgt, na het afwerken van de achterwand met bijvoorbeeld tegels, voor eenvoudige directe toegang tot de nieuwe U-vormige dwarsbalk waarin een stroomaansluiting en waterdoorvoer is verwerkt. Met alle aansluitingen binnen handbereik is overstappen naar een douche-wc eenvoudiger dan ooit.

Plug-And-Play

Bij de Rapid SLX is een geïntegreerde 230 V-aansluiting inbegrepen. Daarnaast zit er standaard een wateraansluiting voor douchetoiletten bij. Deze exclusieve functionaliteit maakt een eenvoudige plug-and-play-installatie van slimme elektrische toiletfuncties mogelijk en is volledig voorbereid op alle toekomstige douchetoiletten, zoals de GROHE Sensia Arena.

Designvrijheid met GROHE bedieningsplaten

Het brede aanbod aan bedieningspanelen van GROHE helpt klanten bij het realiseren van hun badkamervisie. Dankzij twee maten, drie designs en een selectie van twaalf beschikbare kleuren en afwerkingen kan aan alle behoeften worden voldaan. Combineren is eenvoudig. Kleine bedieningspanelen (S-variant) passen bij een kleine inspectieschacht, zoals deze aanwezig is bij de Rapid SLX inbouwreservoir. Gaat u of de klant voor de grote bedieningspanelen, dan combineert u deze met de Rapid SL inbouwreservoir. Ontdek hier het ruime assortiment bedieningsplaten.

GROHE Rapid SLX