DESIGNVRIJHEID MET GROHE BEDIENINGSPLATEN

Door GROHE
1 juli 2020
author-image

Het brede aanbod aan bedieningsplaten van GROHE helpt klanten bij het realiseren van hun badkamervisie. Dankzij twee maten, drie designs en een selectie van twaalf beschikbare kleuren en afwerkingen kan aan alle behoeften worden voldaan.

Minimalistisch

Nieuw zijn de kleine, ultradunne bedieningsplaten die 30% kleiner zijn dan de grotere variant en 50% dunner, waardoor een minimalistische inbouw mogelijk wordt. Ze vormen zo de finishing touch van het toilet. Ze kunnen heel eenvoudig worden geïnstalleerd dankzij de onzichtbare magneetbevestigingen.

Rapid SLX werkt achter de schermen mee en zorgt voor een nog snellere installatie. Het Rapid SLX installatiesysteem biedt een scala aan mogelijkheden die ervoor zorgen dat je precies de opstelling krijgt die je nodig hebt, zodat je uiteindelijk tijd en geld bespaart en vanaf het begin een volledige klanttevredenheid kunt leveren.

GROHE Inbouwreservoirs: sneller, sterker én slimmer

Niet alle badkamers zijn hetzelfde en daarom is er voor het installeren van vaste badkamerfunctionaliteiten enige flexibiliteit vereist. Gelukkig biedt de Rapid SLX-serie een scala aan mogelijkheden die ervoor zorgt dat u precies de opstelling krijgt die u nodig heeft, zodat uiteindelijk tijd en geld bespaart en vanaf het begin volledige klanttevredenheid kan leveren.