NIEUW: SANITAIRID VOORJAAR 2023

Door Technische Unie
17 mei 2023
Technische Unie

De nieuwe editie van SanitairID is uit! In deze SanitairID laten we u een aantal noviteiten zien, die onze leveranciers presenteerden op de ISH-beurs in Frankfurt. Verder vertellen u onder andere over het toprendement van de zonneboiler, krijgen we een kijkje in de showroom van Sanidrome Het Badhuis in Scheemda en leest u hoe afdeling Prefab 240 badkamers voor vakantiepark Drentse Lagune van sanitair heeft voorzien. Veel leesplezier! In deze SanitairID:

Eenheid, kleur en vier nieuwe stijlen. Dit waren dé trends op de ISH-beurs in Frankfurt

Elke 2 jaar staan de enorme hallen van de Frankfurter Messe compleet in het teken van de ISH-beurs. Dé toonaangevende beurs in Europa op het gebied van sanitair, verwarming en wateroplossingen. Ook in 2023 was de ISH weer een groot spektakel. Meer dan 150.000 bezoekers van over de hele wereld bewonderden het nieuwe aanbod van de grote merken. En wij waren er vanzelfsprekend ook bij.

Lees verder

Gratis douchen in de zomer? De zonneboiler levert toprendement

De zonneboiler is dé krachtpatser onder de warmteoplossingen. Met een rendement van 80 tot 90 procent, geeft deze oplossing amper verwarmingskosten. Toch kiezen relatief weinig mensen voor een zonneboiler. Duurzaamheidsadviseur Ronald Scholtes vertelt hoe dat komt. “De zonneboiler is een geweldige manier om te besparen, maar niet voor iedereen en niet in alle situaties. Omdat deze oplossing niet overal past, wordt hij vaak over het hoofd gezien. Zonde, want in veel gevallen is het een geweldige bespaarder.” De hamvraag is dus: wanneer zet u de zonneboiler in? 

Lees verder

Mooie showroom? Moet je het magazijn straks zien!

In het meest noordoostelijke puntje van Nederland, op een kwartier rijden van de Duitse grens, vinden we Sanidrome Het Badhuis in Scheemda. Eigenaar Henk-Jan Beishuizen gunt ons een kijkje in zijn showroom. Het is een chique, warme plek waar je je direct thuis voelt. Maar ook achter de schermen gebeurt van alles, vertelt Henk-Jan. “Binnenkort is het magazijn toe aan een make-over. En dankzij hulp van Technische Unie houden we het heel gemakkelijk op orde.”     

Lees verder

Vakantiepark Drentse Lagune profiteert van prefab!

Tweehonderdveertig badkamers in vijftien verschillende uitvoeringen en een kleine vierhonderd inbouwtoiletten. Flink wat sanitair dus in het nieuwgebouwde vakantiepark Drentse Lagune. Voor onze afdeling Prefab, die in een start-upfase zit, de perfecte gelegenheid om te laten zien wat ze in huis hebben. Michael Banus van Installatiebedrijf Bakker BV uit Oosterwolde kijkt terug op een geslaagd proces: “Door de weersomstandigheden op de bouw kwam de mogelijkheid voor prefab mooi van pas. De assemblage vond nu veilig en droog plaats onder het dak van Technische Unie!”

Lees verder

SanitairID voorjaar 2023 lezen