NIEUW: SANITAIRID VOORJAAR 2022

Door Technische Unie
23 mei 2022
author-image

De nieuwe editie van SanitairID is uit! In deze editie nemen we u mee naar showroom de Baderie in Winterswijk, waar het net even anders gaat dan u gewend bent. Verder laten we u spraakmakende noviteiten van leveranciers zien en ontdekt u dé sfeermakers voor in de badkamer. Veel leesplezier!In deze SanitairID:

Slimme logistiek voor duurzame vakantiewoningen

Houtbouwbedrijf Woodyworld had zichzelf én ons een ambitieus doel gesteld. Tweehonderd vakantiewoningen opleveren in the middle of nowhere, op een strak tijdschema. Tel daarbij materiaaltekort en flinke prijsstijgingen op, en ziedaar de uitdaging waarvoor we het afgelopen jaar stonden. Projectleider Bram Zeegers vertelt: “Eigenlijk gingen we ervan uit dat het project niet meer haalbaar was. Maar door de uitstekende planning van Technische Unie konden we de eerste fase keurig op tijd opleveren. Gewoon tegen dezelfde kosten!”

Lees verder

Spraakmakende noviteiten van onze leveranciers

Onze leveranciers denken graag vooruit en kijken verder dan het product alleen. Comfort, luxe en totaalbeleving, daar gaat het om. Wij laten u de laatste revolutionaire ontwerpen zien. Van een nieuwe waterbeleving en grensverleggend sanitair tot verfijnde Italiaanse producten en subtiele belijningen. Van het gevoel van een zachte waterval tot een zon-nige dag aan het strand. Beleef het mee!

Lees verder

Een volgende stap in duurzaamheid: zoveel mogelijk circulair

Zo’n 12 jaar geleden gingen we serieus aan de slag met duur-zaamheid. Sinds die tijd vindt u steeds meer circulaire produc-ten en duurzame oplossingen in onze schappen, hebben we een speciale afdeling voor duurzaamheidsadvies en creëerden we het Inspiratiecentrum Duurzaamheid in Zwolle. Ontwikkelin-gen waar we trots op zijn! Dit jaar gaan we verder. Veel verder. Met een nieuwe structurele aanpak maken we ons hard voor een volledig duurzame keten. Samen met onze leveranciers en klanten maken we het mogelijk.

Lees verder

Deze showroom is een ware belevenis

In de Baderie in Winterswijk gaat het net even anders dan je gewend bent. Veel showroomartikelen zijn aangesloten en werken echt, klanten eten regelmatig mee tijdens de lunch en naast een badkamer kun je er ook een nieuwe keuken uitzoeken. Eigenaar Chris Hermsen vertelt: “We proberen graag nieuwe dingen om te zien wat aan­slaat. En dan is het fijn om te werken met een betrouwbare partner als Technische Unie.”

Lees verder

Sfeermakers in de badkamer

Een mooie douche, een toilet en een wastafel zijn natuurlijk onmisbaar in de badkamer. Maar accessoires bepalen uiteindelijk de look en feel. Met een paar trendy accessoires creëert u uw eigen unieke sfeer, of het nu een grote of kleine badkamer is. Wilt u een strakke, moderne look of juist een klassieke uitstraling? Gaat u voor tijdloos of industrieel? Alles is mogelijk, u bepaalt. We vertellen u hier hoe u met een paar speciale badkamer­accessoires de perfecte omgeving creëert voor het ultieme badkamermoment.

Lees verder

SanitairID voorjaar 2022 lezen