NIEUW: SANITAIRID VOORJAAR 2021

Door Technische Unie
20 mei 2021
Technische Unie

Mooi nieuws in deze SanitairID! Technische Unie en Detremmerie hebben de handen ineengeslagen voor een unieke samenwerking. De nieuwe meubellijn TU’nlimited is exclusief bij ons verkrijgbaar. Deze variant op de No Limit-lijn van Detremmerie heeft dezelfde luxe uitstraling en is grotendeels uit voorraad leverbaar. Zo maken we het mogelijk dat nóg meer mensen kunnen genieten van mooi design in de badkamer. Lees verder en ontdek de fraaiste oplossingen en de nieuwste trends in SanitairID voorjaar 2021.

In deze SanitairID:

Optimale badkamerventilatie: wat zijn de opties?

Tegelwerk en sanitair zijn het gezicht van de badkamer, maar ventilatie is minstens zo belangrijk als aandachtspunt. Niemand zit immers te wachten op muffe geurtjes of zelfs schimmelvorming. Maar welke oplossingen zijn er allemaal en wanneer pas je welke techniek toe? Marcel Vrugt, onze specialist op het gebied van ventilatie, legt uit wat er allemaal mogelijk is. 

Lees verder

Met Technische Unie als partner garanderen wij kwaliteit en service

AGO Totaaltechniek in Schaijk gooide onlangs het roer volledig om. De showroom kreeg een complete makeover en het assortiment bestaat vrijwel enkel nog uit Technische Unie-artikelen. “We willen onze klanten nog meer kwaliteit en service bieden”, vertelt directeur John van Summeren enthousiast. “Met Technische Unie als partner kunnen we dat garanderen.”  

Lees verder

Detremmerie en Technische Unie lanceren TU'nlimited

Technische Unie en Detremmerie slaan de handen ineen voor een unieke samenwerking. Binnenkort is de nieuwe meubellijn TU’nlimited exclusief bij ons verkrijgbaar. Deze variant op de No Limit-lijn van Detremmerie heeft dezelfde luxe uitstraling, maar is speciaal aangepast op de wens van onze afnemers. Detremmerie-directeur Koen Ducatteeuw: “Met deze lijn voegen we echt iets nieuws toe aan de markt. En we zijn nog maar net begonnen!” 

Ontdek TU'nlimited

Hoe til je bouwplaatslogistiek naar het hoogste niveau?

De naam zegt het al: de gloednieuwe woningen van Highpark Arnhem bevinden zich op hoog niveau. Het voormalige Postbankkantoor is omgetoverd tot een luxe wooncomplex met twaalf verdiepingen. Binnenkort genieten de bewoners van dit project niet alleen van een prachtig uitzicht, maar ook van prachtige badkamers. Technische Unie voorzag alle 281 appartementen van sanitair: een mooie logistieke uitdaging!

Lees verder 

Gekleurde kranen? Zó blijven ze kalkvrij!

Kalkaanslag in de badkamer was altijd al een probleem, maar met de trend van gekleurde kranen valt het extra op. De zoekopdrachten op internet naar de term ‘waterontharder’ zijn de afgelopen tijd verviervoudigd. Hoog tijd om meer te leren over de beschikbare technieken. En wat blijkt? Niet alleen de oppervlakken blijven kalkvrij, er zitten nog veel meer voordelen aan!

Ontdek de voordelen

SanitairID voorjaar 2021 lezen