NIEUW: SANITAIRID NAJAAR 2022

Door Technische Unie
12 oktober 2022
Technische Unie

De nieuwe editie van SanitairID is uit! In deze SanitairID laten we u een aantal noviteiten zien, die onze leveranciers presenteerden op de SHK-beurs in Essen. Verder vertellen u onder andere over het douche-warmteterugwinsysteem en laten we u zien dat ook een heerlijk wellnessmoment onder de regendouche tegenwoordig hand in hand kan gaan met duurzaamheid en esthetiek. Veel leesplezier!In deze SanitairID:

Energiekosten besparen? De douche-wtw is een oplossing

Met energieprijzen die de pan uitrijzen, wordt bezuinigen op energieverbruik steeds urgenter. Maar inboeten op comfort en luxe, dat doen we liever niet. Daarom zoeken veel mensen alternatieven om zo veel mogelijk te besparen. Het douche-warmteterug-winsysteem (wtw) trekt daarbij absoluut de aandacht. Dit is een manier om de stookkosten van een douche-beurt tot wel 60 procent terug te dringen, zónder verlies van kostbare doucheminuten.

Lees verder

De meest ‘aangename’ badkamer van ontwerp tot realisatie

Liefde voor de badkamer staat voorop bij David Hoeksema, eigenaar van Aangenaam Badkamers in Houten. En dat is te merken aan de ruim opgezette badkamershowroom met sanitair en prachtige badkameropstellingen. David en mede-eigenaar Gert Veenendaal leiden hun bezoekers hier graag uitgebreid rond. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd - van ontwerp tot realisatie - met maar één doel voor ogen: zorgen voor de meest ‘aangename’ badkamer.

Lees verder

“Samenwerken met Technische Unie, dat is een fijn partnerschap”

Corné Beerens werkt nog maar driekwart jaar in zijn eerste baan als Backoffice Engineer bij Sankomij Installatietechniek. Toch was hij al bij een aantal grote nieuwbouwprojecten de spil waarop project leiders, projectmanagers en monteurs konden terugvallen voor de coördinatie. “De korte lijntjes met Technische Unie maken mijn werk makkelijker dan ik had verwacht, zelfs als het niet in één keer vlekkeloos gaat”, vertelt hij. “Dankzij het persoonlijke contact en de flexibiliteit aan beide kanten, komen we er altijd goed uit.”

Lees verder

Noviteiten op de SHK-beurs in Essen

Na ruim 2,5 jaar was het weer zover; de SHK-beurs in Essen. Ook dit jaar waren er op de van oorsprong Duitse regionale beurs weer veel Nederlandse showroom houders, installateurs en groothandelaren aanwezig. Opvallend was de doorontwikkeling op de trends die we al langer zien in de sanitairmarkt: elektronische kranen, kleurgebruik van mat wit en zwart, en het installatie gemak voor de professional. Kijkt u mee naar de noviteiten op de SHK-beurs?

Lees verder

Hoera, het regent! De regendouche biedt een stortvloed van warmte en weldaad

Energiek de dag beginnen, tussendoor opknappen na een hoosbui op de fiets óf ultiem ontspannen voor het slapengaan. Een regendouche zorgt ervoor dat je weer helemaal oplaadt. En dat heerlijke wellnessmoment gaat tegenwoordig hand in hand met duurzaamheid, esthetiek en maatwerk. De mogelijkheden zijn eindeloos met al die nieuwe technieken en modern design. Zo wordt een regendouche kiezen bijna nét zo fijn als eronder staan!

Lees verder

SanitairID najaar 2022 lezen