DE SLIMME AANPAK TEGEN KALKAANSLAG VAN WATTS

Door Watts
5 mei 2023
author-image

Kalkaanslag kan leidingen en kranen verstoppen, de kwaliteit van het water aantasten en de levensduur van elektrische toestellen sterk verminderen. OneFlow® van Watts biedt hiervoor de ideale oplossing: het is de meest efficiënte en innovatieve technologie met respect voor het milieu om kalkaanslag te voorkomen.

Wist u dat OneFlow® geen waterontharder is?

Watts OneFlow anticalc care

OneFlow® is een volwaardig alternatief en neutraliseert alleen de calciummineralen in het water waardoor deze zich niet maar aan oppervlaktes hechten. De samenstelling van uw water blijft dus ongewijzigd en de waterhardheid wijzigt niet.

OneFlow® garandeert een eenvoudige installatie dankzij zijn opvallend compacte afmetingen. Voor de gebruiker biedt OneFlow® ook veel voordelen: werking zonder zout en zonder elektriciteit, geen afvalwater of waterverspilling, vergt slechts een minimaal onderhoud (geen onderhoudscontract nodig) en verwijdert zelfs bestaande kalk in leidingen en toestellen. Minder kalkaanslag zorgt daarenboven voor een beter rendement van de verwarmingsinstallatie. 

Watts OneFlow

Ontdek Watts OneFlow® serie