OPVOERINSTALLATIES VAN KESSEL

Door KESSEL
11 maart 2023
KESSEL

IntroDe opvoerinstallatie voor afvalwater Aqualift F Basic is ontwikkeld om aan alle eisen van de moderne afwateringstechniek te voldoen. Daarbij is ervoor gezorgd dat de installatie ook in gebruik kostenefficiënt is.

  

Flexibele aansluitopties

KESSEL pomp SPF 1300

Het resultaat is een opvoerinstallatie die dankzij een sterke pomp tegen elke taak in een particulier huishouden is opgewassen. De installatie voert afvalwater uit het toilet, de douche en wastafels af, zelfs als ze allemaal tegelijk worden gebruikt. Dankzij de flexibele aansluitopties aan drie kanten van de installatie kan ze makkelijk in een kleine ruimte worden geïnstalleerd. De positie van de vlotter kan bovendien aan de afvalwaterstroom worden aangepast, zodat de besturing daar niet door wordt beïnvloed. De meegeleverde 230V-besturingskast zorgt voor continue bewaking en een betrouwbare besturing van de installatie.

Betaalbare oplossing voor afvalwaterafvoer

De Aqualift F Basic is sinds kort ook verkrijgbaar als pompstation dat ondergronds kan worden ingebouwd. Dankzij het in hoogte verstelbare en neigbare opzetstuk kan de installatie zonder problemen aan de omgeving worden aangepast. De pompen van de installatie kunnen eenvoudig en zonder gereedschap met een snelspansluiting voor reiniging en onderhoud worden verwijderd. Omdat de installatie wordt opgehangen, worden trillingen en geluid beperkt. De Aqualift F Basic is kortom een betaalbare oplossing voor afvalwaterafvoer die aan alle standaarden voldoet!

KESSEL Pompstation Aqualift F Basic

Ontdek KESSEL Aqualift F Basic