GEBERIT SILENT-DB20 OFFSET FITTING

Door Geberit
23 maart 2023
Geberit

Als de verbindingen van een standleiding niet op één as liggen, staat de installateur vaak voor een tijdrovende klus. Dankzij Geberit Silent-db20 Offset fitting is dit nu verleden tijd.

  

Met deze fitting kunnen standleidingen zelfs bij afwijkingen efficiënt en spanningsvrij met elkaar worden verbonden. Daarmee is de standleiding correct geïnstalleerd, ook al is deze scheef.

Eén oplossing voor vrijwel alle problemen

Met de Geberit Silent-db20 Offset fitting kunnen standleidingen eenvoudig met elkaar worden verbonden, ook als ze niet perfect op één lijn liggen. Met de fittingen kan een axiale afwijking tot max. 10 cm worden gecorrigeerd. Tussen twee Offset fittingen passen leidingen met een lengte van 1,5 tot 3 meter. Dit betekent dat de Geberit Silent-db20 Offset fitting voor de meeste problemen een oplossing biedt.

In plaats van de extra bochten van 15°, 30° of 45° die de installateur voor dergelijke gevallen bij zich moest hebben, heeft hij voortaan nog maar één onderdeel nodig: de Offset fitting. Hierdoor is aanzienlijk minder tijd nodig voor de installatie. Slim Bekeken!

Verbeterde geluidsisolatie bij Offset

Een belangrijk detail: bij installaties met Geberit Silent-db20 Offset fitting wordt de hoge geluidsreductie van het Geberit Silent-db20 afvoersysteem nog steeds gegarandeerd. Met behulp van de fitting wordt de standleiding min of meer recht gehouden en wordt het water minder omgeleid dan wanneer er bochten worden gebruikt. Een ander voordeel is dat een geleidende beugel in het midden van de standleiding tussen de verdiepingsvloeren niet meer nodig is. Dit vermindert het contactgeluid.

Ontdek Geberit Silent-db20 Offset Fitting