DE SNELSTE, MEEST ENERGIEZUINIGE HANDDROGER MET HEPA-FILTER VAN DYSON

Door Dyson
13 maart 2023
author-image

Bij Dyson lossen we problemen op die door anderen genegeerd worden. Om dit te bereiken, pionieren we met onze eigen vooruitstrevende technologieën die anders en authentiek zijn. Zo hebben we sinds 2006 het drogen van handen in openbare toiletten volledig veranderd.

  

Dyson Airblade™

Dyson Airblade™ handdrogers zijn ontworpen voor intensief gebruik. De exclusieve Dyson technologie verbetert de ervaringen van klanten en medewerkers van uw organisatie. Alle Dyson handdrogers zijn voorzien van een HEPA-filter en hebben vijf jaar garantie.

Innovatie sinds 2006

Na de lancering van de Dyson Airblade AB01 in 2006 heeft dit ‘hands-in’ model gedurende de jaren de weg vrijgemaakt voor nieuwe revoluties in de toiletruimte. Het huidige assortiment handdrogers levert betere prestaties op een efficientere en stillere manier. Ook dragen de producten bij aan BREEAM, LEED, en Well Building Standard certificeringen.

  

Dyson Airblade Handdroger

Dyson Airblade 9kJ

De Dyson Airblade 9kJ is de nieuwste innovatie in de Airblade categorie en dankt zijn naam aan het energieverbuik van 9,1 kilojoule per droogbeurt. Het Curved Blade™ ontwerp creëert luchtstromen van 642 km/h die de contouren van de handen volgen en water snel - in tien seconden - verwijderen. Daarnaast is 9kJ door het akoestische ontwerp de stilste handdroger tot nu toe, met 77 dB in eco-modus. De digitale motor kan gemakkelijk worden omgezet naar een Max of Eco-stand, goed voor een vermogen van respectievelijk 900 W of 650 W.

Kijk op hier voor meer informatie.

  • Lage gebruikerskosten
    Tot 99% goedkoper in het gebruik dan papieren handdoekjes en tot 86% goedkoper dan handdrogers met warme lucht

  • Efficiënt energieverbruik
    Dankzij de efficiënte aerodynamica verbruikt de Dyson digitale motor 85% minder stroom daneen handdroger met warme lucht

  • Droogt handen hygiënisch met schone lucht
    HEPA-filter verwijdert 99,95% van de deeltjes, inclusief bacteriën en virussen

Ontdek Dyson Airblade™