DE PROFESSIONELE KEUKEN VRAAGT SPECIFIEKE OPLOSSINGEN MET DELABIE

Door Delabie
12 juni 2023
Delabie

Het ontwerp van een professionele keuken vereist de optimalisering van de afwaszones. De kranen en sanitaire toestellen die in professionele keukens, kantines, viswinkels en de voedingsindustrie worden gebruikt, moeten bestand zijn tegen intensief gebruik. Zij moeten dus duurzaam en uiterst betrouwbaar zijn.

Maximale hygiëne en verhoogde bestendigheid

Delabie grootkeukenkraan 5526 zilver

De voorspoelkranen van DELABIE worden zo ontworpen dat ze bestand zijn tegen zware belasting, dat ze functioneel en gemakkelijk te hanteren zijn, en bovendien een efficiënte vulling of reiniging verzekeren. Een voorbeeld daarvan is de nieuwe lage ééngats voorspoeldouche met mengkraan (DELABIE referentie 5526). De flexibel is gewapend in PVC met een gevlochten versterkte binnenkant. Dit materiaal is bestand tegen een overdruk van 5 bar en temperaturen tot 70°C. De flexibel is volledig glad waardoor de bacteriegroei beperkt wordt en de reiniging vergemakkelijkt wordt.

De uitloop is draaibaar, waardoor het vullen en verplaatsen van grote kookpotten vereenvoudigd wordt. De sproeiers zijn uitgerust met een kalkwerend sproeistuk (verstuiver zonder rooster) waardoor retentie van water en onzuiverheden wordt beperkt en bacteriegroei wordt verhinderd. De DELABIE straalbreker, vervaardigd uit Hostaform® (kalkwerend materiaal), verhindert kalkaanslag en verzekert de kwaliteit en levensduur van de waterstraal. Te regelmatige ontkalkingsmaatregelen worden zo vermeden.

Sterk en hoog uithoudingsvermogen

Delabie Grootkeuken kraan 2526T2 zwart zilver

Alle grootkeukenkranen van DELABIE worden gecontroleerd en onderworpen aan werkingstesten in extreme omstandigheden om zeker te zijn van hun robuustheid. Zij hebben een aangepast ontwerp om bestand te zijn tegen intensief gebruik tijdens rush momenten in de keuken. Zo heeft de nieuwe ééngatsmengkraan op blad (DELABIE referentie 2526T2) een lichaam vervaardigd uit verchroomd messing en een verstevigde bevestiging. Ook deze mengkraan beschikt over een hygiënische straalbreker en de soepele draaibare uitloop heeft een gladde binnenkant om bacteriegroei te voorkomen. 

Ontdek het Delabie assortiment